annelies_6245271

Annelies
Rulkens-Zielman
Bedrijf:
Inn-spiratie: Team- en leiderschapsontwikkeling

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

‘Door de beste versie van jezelf te zijn, kun je jezelf én anderen nog beter leiden.’ De uitdaging die wij in alles wat we doen laten terugkomen. Wij geloven er namelijk in dat persoonlijke ontwikkeling – het ontplooien van talent en potentieel – niet alleen jezelf, maar ook je team ten goede komt. Mentaal en fysiek aan de slag met goede onderbouwing, zonder te verzanden in wollige theorie! Ga jij met jouw MT, team of als persoon de uitdaging aan?

De verschillende achtergronden van Annelies en Rob – zij in het bedrijfsleven als leidinggevende en strategisch HR-adviseur, hij als officier bij Defensie – waren thuis aan de keukentafel voer voor mooie gesprekken. Welke gelijkenissen en contrasten zijn er (en waarom)? En wat gebeurt er als je het beste van beide werelden met elkaar combineert? Het begin van Inn-spiratie team- & leiderschapsontwikkeling.

Op een persoonlijke en prikkelende manier, bij voorkeur op de prachtige Veluwe, wordt fit en gezond werken tot in de puntjes doorgevoerd. Binnen en buiten, mentaal en fysiek. ‘Heidag 2.0’ noemen wij dat zelf. Met een team van ondernemende collega’s bieden wij maatwerkoplossingen voor jouw vraagstuk over team- en leiderschapsontwikkeling. Ieder vanuit zijn eigen expertise, maar allemaal met als doel jou / jullie onder optimale omstandigheden uit te dagen de beste versie van jezelf te zijn!

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@inn-spiratie.nl, tweeten naar @Inn_spiratie of door te bellen met 085-003 09 09.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Leendert Tanis

Iris Consultancy b.v.

Marcel Gieling

Kunsthandel Marcel Gieling

Alicia Keijzer

Ruitenburg adviseurs & accountants

Members uit de buurt

Jaco Tijssen

Creativeorange V.O.F.

Berend Beo Oosterhuis

Bokscoaching.nl