info_12017776

Arjan
Tijmense
Bedrijf:
De Oude Deurklink

Facebook:
Website bedrijf:

De Oude Deurklink

De Oude Deurklink is begin 2016 opgericht en ontstaan door de passie voor jaren dertig design van Arjan Tijmense. Hij was opzoek naar mooi retro deurbeslag van hoge kwaliteit en dan ook nog eens voor een redelijk bedrag. Je zou het met het aanbod van vandaag niet verwachten, maar het was destijds geen makkelijke opgave exact te vinden wat hij wilde. Hij besloot het zelf te gaan doen en veroverde een behoorlijk stuk marktaandeel. 

De producten komen uit India, zoals het gros van de deurklinken geleverd in Nederland. Arjan besloot zijn modellen helemaal uit eigen mallen te laten maken en aan te passen naar eigen inzicht. Arjan wil enkel eigen producten op De Oude Deurklink

Om zaken te doen met India is niet moeilijk, je moet er wel veel tijd in willen steken. Ja, er zijn daar veel leveranciers, maar niet allemaal even goed. De kunst is om de leverancier te vinden die begrijpt wat jouw kwaliteitsstandaard is en meedenkt met jouw design wensen.

Vanaf eind 2017 werkt Arjan met twee mensen voor de marketing. Sindsdien is de groei niet meer bij te houden. En dan ook nog eens de concurrentie proberen voor te blijven. Het is gewoon heel hard werken. Je wil meer automatiseren, scherpere marges, groter kunnen inkopen en vooral heel dicht bij de klant blijven staan. Er is namelijk niets leuker dan mensen die blij worden van jouw producten.

In het begin lag de nadruk op retro deurklinken en inmiddels levert De Oude Deurklink niet alleen deurbeslag, maar ook raambeslag en zelfs meubelbeslag. Onlangs zijn er retro deurstoppers bij gekomen en retro raamsluitingen voor moderne draai/-kiepramen.

Arjan heeft graag contact met zijn klanten. Via de chat, de mail en de telefoon. Soms allemaal tegelijk. Sterker nog, vaak ook nog het weekeind en soms zelfs tot diep in de nacht. Dat hij het zo leuk vindt om met zijn klanten in contact te zijn zie je terug op de positieve Kiyoh beoordelingen van zijn klanten. Daarnaast vind je op Facebook en Instagram vele foto’s van mensen die hun nieuw gemonteerde deurklinken en vrij-bezet WC sloten fotograferen en posten. Arjan ziet dit vooral als een heel groot compliment.

lees meer
contact

Arjan
's advertentie

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Arnout Corbeek

Smartphonehoesjes.nl

Derk Oosterveld

Zonnestroom Nederland