beate.van.kampen_11030116

Béate
Van
Kampen
Bedrijf:
Secure2Go

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Secure2Go biedt de meest specialistische en betrouwbare mobiele persoonsalarmeringssystemen voor professionals waarmee mensen tijdens een noodsituatie onopgemerkt hulp kunnen inschakelen. Dit vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel van alleenwerkers.

Agressie, geweld en bedreiging komen steeds vaker voor tijdens het werk. Zowel op de werklocatie, buiten op straat als tijdens huisbezoeken. Op die momenten is het belangrijk om snel en veilig alarm te kunnen slaan met onze draagbare noodknop en te weten dat je hulp krijgt.

Onze mobiele alarmsystemen zijn niet locatiegebonden en zijn dus overal en altijd inzetbaar. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met de Nationale Politie en we werken uitsluitend met hoogwaardige en gecertificeerde partners.

Wij stellen alles in het werk om het systeem zo betrouwbaar mogelijk te maken. Omdat het gaat om het welzijn van mensen en omdat onze systemen werkelijk bijdragen aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel, willen we via deze pagina u bewust maken van de mogelijkheden waarvoor onze systemen te gebruiken zijn. Wij adviseren u graag verder hierover.

lees meer
contact

Béate
's advertentie

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Boudewijn Willekes

Happy Truffel