bouke_1061886

Bouke
te
Pas
Bedrijf:
Peppermint Media

Facebook:
Twitter:
Website bedrijf:

Bouke te Pas is eigenaar van Peppermint Media een creatief bureau voor videocontent. Alle middelen zoals een animatie laten maken, branded video laten produceren of een digitaal jaarverslag behoort tot de mogelijkheden.

Wij helpen om jouw verhaal te vertellen met effectieve animatie, inspirerende bedrijfsdocumentaires en duidelijke uitlegfilmpjes. Laat ons je helpen om de stijl te vinden die het beste aansluit bij jouw verhaal en die zorgt voor de grootste impact.

Wij geloven dat je doelgroep je boodschap veel beter tot zich neemt als je duidelijke taal gebruikt en je verhaal vertelt op een visueel aantrekkelijke manier. Visual storytelling heet dat. Dat geldt vooral voor organisaties in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en IT. Dat er veel kennis zit binnen je organisatie wil niet zeggen dat je de doelgroep daarmee moet overrompelen.

Video is een zeer krachtig middel voor storytelling. Het is niet meer de vraag óf video iets toevoegt voor je organisatie, maar hoeveel impact het gaat hebben. Wij helpen je om de boodschap eenvoudiger én aantrekkelijker te maken.

Ook iets doen met video? Bezoek de website van Peppermint of bel 024 - 845 99 54.

 

 

lees meer
contact

Soortgelijke members