Emile_2246451

Emile
Willems
Bedrijf:
TooBee BV | Innovatie

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Jij en ik, we worden overspoeld met veranderingen en 'We haven’t seen anything yet'. Geweldig, want veranderingen brengen kansen voort! Kansen pakken in een sterk veranderende omgeving vergt om naast het zien van wat er is, te zien wat er kan zijn. 

Het is mijn passie om bij te dragen aan de groei van mens, team en organisatie. Daarbij inspireer ik graag tot- en raak geïnspireerd door het verlaten van gebaande paden. Mijn passie komt tot uiting als bedrijfskundige en sociaal innovator. 

Zien en begrijpen leidt tot doen! Ik begeleid ondernemers en professionals op een wijze die helpt om ontwikkelingen te begrijpen; laten zien wat er speelt en hoe het een met het ander samenhangt. Komen van denken tot doen kenmerkt mijn onderscheidend vermogen, door te zorgen voor beweging en mensen in hun kracht te zetten. Het vereist om verder te gaan dan wijzen vanaf de zijlijn. 

Vanuit mijn bedrijf TooBee BV werk ik gestructureerd en gefaseerd op basis van bewezen inzichten. Ik ben tevreden als jij de toekomst begrijpt en voldoende grip hebt op de ambities die je waar wilt en kunt maken. 

Specialties: Sociale innovatie, Bedrijfskunde, Business analyse en ontwikkeling, Team ontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Veranderkunde, Begeleiding van technologische innovaties, Sales developement, Communicatie, HRM, Strategisch management.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Remco Janssen

Proudly Represents

Edwin van Rooyen

Echte Voetballers

Hans de Vries

LeisureNL | buro voor vernieuwing