info_8137911

Eric
Wendel
Bedrijf:
Xozo Communicatie

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Xozo Communicatie is een communicatiebureau en tekstbureau in Amsterdam. Mijn bureau helpt je met communicatie in de breedste zin van het woord.

Je kunt me inhuren als tekstschrijver voor alle soorten teksten die je kunt bedenken, voor bijvoorbeeld websites, nieuwsbrieven, nieuwsberichten, blogs, folders en brochures, boeken, interviews, jaarverslagen, brieven aan klanten en artikelen voor bedrijfsbladen of relatiemagazines.

Wat voor tekst je ook verlangt, deze zal altijd duidelijk, creatief en helder zijn. Zonder kromme taal, zonder ingewikkelde zinnen, zonder moeilijke woorden, zonder ambtelijke en bureaucratische taal en zonder gecompliceerde zinsconstructies.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor tekstredactie, eindredactie en het schrijven van teksten en persberichten. Ik heb jarenlange ervaring in de wereld van media en journalistiek en weet als geen ander hoe je je boodschap onder de aandacht moet brengen.

Ik bespreek graag alle mogelijkheden en denk graag met je mee! Kijk voor meer informatie op www.xozo-communicatie.nl of neem telefonisch contact op via 06 - 22474403.

lees meer
contact

Eric
's advertentie

Soortgelijke members

Members uit de buurt