gertjanbos_5064686

Gert Jan
Bos
Bedrijf:
BeSocialOnline

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Ondernemer in de wereld die social media genoemd wordt. Ik onderzoek op dagelijkse basis de uitdagingen om dit medium te gebruiken, te verbeteren en makkelijker te maken. Eigenaar van BeSocialOnline: http://www.besocialonline.com

Social media inzetten voor succes kost tijd, veel tijd. Ik help met het effectief inzetten van deze netwerken met een minimale inzet qua tijd.

Bedenker van de software (uitbereiding op bestaande software) BeSocialEasy: http://login.besocialonline.com/registreer

"Sinds een aantal maanden maak ik gebruik van de sterke monitoring tool van BeSocialEasy. Ik zet deze in voor Twitter en zie mijn account en daarmee mijn netwerk enorm en snel groeien. En met nuttige accounts! De mogelijkheden van de tool zijn divers: Automatisch inplannen. En wel per minuut ipv per 5 minuten, automatisch retweeten, etc etc. Ook automatisch content delen is een mogelijkheid."

De online monitoring tool BeSocialEasy vindt voor jou berichten die worden gepubliceerd op weblogs, fora, nieuws sites, blogs en verschillende social media platformen.

Sinds 1 januari 2015 medeoprichter van BedrijfsCommunicatie 030: www.bc030.nl. Uw externe communicatieafdeling Schakel Bedrijfscommunicatie 030 in! Flexibele, ervaren professionals die uw online en offline communicatie regelen. Van a tot z. Of alleen dat onderdeel dat u nodig heeft

Was de afgelopen jaren social media manger bij smc030 (Social Media Club Utrecht), Founder van Dutch Facebook groep en Dutch Twitter groep op Facebook en is nog steeds social media manager bij UtrechtNetwerk.

Blogger op onder andere: www.marketingfacts.nl

Aanwezig op twitter via: @BeSocialOnline en @BeSocialEasy (tips,nieuws en meer) en @GJBos (prive)

Belangstelling in: Social Media Marketing tips, tricks en tools.

Community manager binnen social media voor vroegere werkgevers Expert, Open Circles Academy en The Phone House (twitter, hyves, Facebook, blog en meer), Sales, marketing en communicatie voor Land Rover Nederland.

lees meer
contact

Gert Jan
's advertentie

Soortgelijke members

Wiebe van de Lageweg

Van de Lageweg Wijnen

Marlous Spaven

TIM dialogue marketing