info_11113481

IK ZOEK WERK IK ZOEK PERSONEEL

Bespaar 10% t/m 50% zo aanzienlijk op uw kosten van uitzendkrachten. Dat kan heel wat geld op jaarbasis schelen in uw loonkosten. Vraag dus een Offerte-check.

WERKNEMER WERKGEVER

Onze Backoffice bezit alle belangrijke certificeringen en branchekeurmerken waardoor werknemers kunnen vertrouwen in dienst te zijn bij een organisatie die uitgebreid wordt gecontroleerd op correcte toepassing van CAO’s, betaling van salarissen, naleving van wet- en regelgeving van het arbeidsrecht en tijdige afdracht van belastingen en premies.

Payroll medewerkers kunnen bij ons altijd rekenen op: transparantie over arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten; stipte en correcte uitbetaling salaris; informatie over betalingen, vakantiedagen, loonstroken, jaaropgaven, cao, pensioen, enz; begeleiding bij ziekte en arbeidsongeschiktheid; Helpdesk: U kunt ook live chatten met onze backoffice collega’s tijdens kantooruren; inspanningen voor herplaatsing bij onbepaalde tijd contracten. Vragen? Ziek? Feestdagen? Vakantie? Inloggen Werknemer– Werkgever?

Werknemers zijn bij ons door toepassing van inlenersbeloning verzekerd dat ze hetzelfde salaris ontvangen als overige personeelsleden en dat ze volgens de cao van de opdrachtgever worden betaald. Bovendien zijn ze automatisch verzekerd voor de Werkeloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Ook kunnen zij gebruikmaken van collectiviteitskortingen op verzekeringen (ook ziektekosten).

HRM VOOR ZZP, DGA, STICHTING EN VERENIGING

Payroll administratieve dienstverlening en fiscaal advies. Automatisch boekhouden; 80% van jouw boekhouding automatisch verwerken. Online offerte en facturen sturen met iDEAL, QR-code betalen. Incassotraject. Btw-aangifte. Winst- en verliesrekening. Balans. KvK jaarrekening. Dashboard en een App.

WW COMMUNITY APP

Wat is Club Netwerk App voor leden voor het delen van nieuws, kennisbank, nieuwe vacatures, pitch je CV of introductievideo een berichtje als een connectie jarig is, aan elkaar introduceren het aanmaken van evenementen en het versturen van berichten door opdrachtgevers.

lees meer
contact

Jerrel
's advertentie

Soortgelijke members

Jill Bakker

De Wolven

Nicole de Jong

De Jong Accountants en Adviseurs

Rinske Brand

BRAND communicatie