J.roos

jitske
roos
Bedrijf:
ActieResult

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Reeds 20 jaar heb ik in de zakelijke dienstverlening gewerkt en kan wel zeggen dat mijn hart, kracht en focus, hier dan ook ligt.

In deze afgelopen 20 jaar heb ik altijd bij commerciële bedrijven gewerkt en had ik commerciële functies, waarbij ik een rol als kartrekker / eindverantwoordelijke had. Samen met verschillende teamleden uit de commerciële teams ambitieuze doelstellingen weten te realiseren voor de diverse bedrijven.

Enerzijds met oog en oor voor de eigen organisatie en haar doelstellingen, maar ook zeker het beste resultaat zien te halen voor de samenwerkende partners lees klanten.

Ik ben een ervaringsdeskundige in de commerciële B2B markt, waarbij de vertaalslag en kennis naar de eindconsument uiteraard aanwezig is. 

Ik heb een sterke drive en focus op het bedenken en het uitrollen van commerciële en creatieve businessmodellen en open graag nieuwe deuren; met als doel nieuwe samenwerkingen te starten!

Het samenwerken met ondernemende ondernemers is wat mij intrigeert en wat ik graag doe. Hierbij het versterken van anderen vind ik heel belangrijk. Samen sparren en al coachend bouwen aan iets nieuws, iets groters, dat  geeft mij energie! 

Mijn eigenschappen zijn; ondernemend, commercieel, creatief, doortastend, doener, netwerker, resultaatgericht, innovatief, grenzen opzoeken, betrokken en energiek. Tevens heb ik een sterke focus op new-business.

Mede door deze eigenschappen ben ik mijn eigen bedrijf sinds januari 2016 gestart, om mijn commerciële bevlogenheid met meer bedrijven aan te kunnen gaan.

Op dit moment heb ik twee opdrachtgevers: een online marketingbureau en een landelijk Fiets-project. Voor beide opdrachtgevers ondersteun ik de commercie op strategisch en operationeel vlak.

Op een meer persoonlijke noot: ik hou van racefietsen, golfen, lekker koken en mooie wijnen en naast het reizen all over the world, geniet ik ook enorm van ons tweede huis in Spanje!
Ik heb een foodblog NjoyFood&wine en post hier artikelen, wanneer ik er zin en tijd voor heb en verhuur tevens ons tweede huis via www.casasophia.nl.
Uiteraard verzorg ik ook de socialmedia voor @villacasasophia en @njoyfoodandwine.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Sabine Steen-Lakerveld

DOK30 Communicatie

Els Slob

Sidekick support

Paul Kanters

Jos Kanters Groenvoorziening BV