info_11304956

Gestart als affiliate marketeer en inmiddels eigenaar van diverse goedbezochte websites met een totaal bereik van 150.000+ unieke bezoekers per maand.

zzpdaily.nl
Een starterswebsite waar ik mijn ondernemerservaringen deel en schrijf over starten als zzp’er, groeien als zzp’er en je eigen administratie voeren. Met inmiddels meer dan 60.000 geïnteresseerde zzp’ers zijn we uitgegroeid tot een interessant platform in de zzp niche.

zakelijkbankieren.nl
Een zakelijke rekening kiezen was een paar jaar geleden een stuk moeilijker dan vandaagdedag. Verborgen kosten en ontransparante banken maakten het vrij ingewikkeld, waardoor meer dan 50% van de ondernemers destijds een zakelijke rekening afnam bij de bank waar zij ook hun privé rekening aanhielden.

Met zakelijkbankieren.nl maken we zakelijke rekeningen en zakelijk bankieren transparant en overzichtelijk, waardoor zzp’ers en MKB ondernemers een goed doordachte keuze kunnen maken op basis van onafhankelijke en complete informatie. Naast zakelijke rekeningen vergelijken, kunnen MKB ondernemers tegenwoordig ook terecht voor het vergelijken van online krediet, factoring en crowdfunding.

Eeninteressante markt met de rigoureuze veranderingen in banken land. Online banken en kredietverstrekkers zorgen voor heel wat opschudding in de sector, waardoor ook grootbanken zoals ING, ABN en Rabobank genoodzaakt zijn om te vernieuwen. Niet alleen nationaal spelt deze verandering onder zowel privé als zakelijke rekeningen, maar ook toetreding van buitenlandse internationale banken zet de Nederlandse bankensector op scherp. 

geneesjewijzer.nl
Het grootste Nederlandse platform over alternatieve geneeswijzen. Met meer dan 350 artikelen in 41 categoriën zoals acupuntuur, homeopathie, ayurveda en haptonomie informeren we maandelijks 70.000+ bezoekers over de voordelen, nadelen en effecten van alternatieve geneeswijzen. In de directory met meer dan 300 therapeuten vind je daarnaast gemakkelijk een geschikte tehrapeut bij jou in de buurt.

 

 

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Niels Aarts

Evolve Mobile BV

Ewald Smits

MT MediaGroep