john.vanniftrik_1492576

John
van
Niftrik
Bedrijf:
Tribe Productions BV

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

WHY HOW WHAT for Tribe

Waarom doen we het zo?
Omdat wij vinden dat je verder moet kijken dan je neus lang is. 
Dat je door van de gebaande paden af te gaan, het verschil kunt maken. Originele en verrassende resultaten door anders te kijken, denken en uit te voeren. Een combinatie van creativiteit en lef. Ook in werkwijze en materiaalkeuze. Voordat we bijvoorbeeld iets weggooien kijken we, of we er nog iets moois van kunnen maken. Dit heeft gedurende de ruim 20 jaar van ons bestaan vaak geleid tot prachtige interieurs, meubels en werkstukken. En daar zijn we echt trots op.

Dat werkt als volgt.
Eerst kijken we met wie we te maken hebben, wat we voor elkaar kunnen betekenen. En of het tussen ons klikt, dat vinden we belangrijk. Dan maken we een eerste schetsvoorstel. Gewoon lekker met potlood en stiften op papier, of soms zelfs op de achterkant van een bierviltje getekend. En hebben we er samen een goed gevoel over, dan werken we alles verder uit om tot overzichtelijk geheel te komen.

Dit doet Tribe.
Wij bedenken interieurconcepten voor horeca, kantoor of winkelbedrijven.
Tribe geeft vorm aan uw identiteit, wij helpen u om te communiceren met klanten. We ontwerpen en bouwen daarom uw website, geven kleuradviezen, helpen bij de keuze van uw meubels, verzorgen de styling en / of ontwerpen en (ver)bouwen het volledige interieur van uw zaak. 
Bij welke tribe u ook hoort, wij maken iets wat u op het lijf is geschreven.
 

lees meer
contact

Soortgelijke members

Job Elders

Greenfield Capital Partners

Sjouke Posthumus

Posthumus Bouwprojecten

Pablo Druijts

Black Friday Nederland