operations_4261401

Liesbeth
Bron
Bedrijf:
R2Pro

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

R2Pro wil meer productideeën naar de markt brengen zodat ze komen waar ze horen: bij de gebruikers!

Wanneer R2Pro?
Niet elk bedrijf dat een product wil ontwikkelen beschikt over de kennis om dit te doen of beschikt over een productontwikkelafdeling. Alle reden om contact op te nemen met R2Pro.

Wat doet R2Pro?
R2Pro helpt u groeien! Wij ontwikkelen samen met u en een team van experts producten volgens de R2Pro-methode. Door onze bewezen methode wordt de ontwikkeling van uw product een leuke ervaring vol passie, avontuur, concrete resultaten en bovendien een creatieve samenwerking. Concrete voorbeelden van waar wij u bij kunnen helpen:  samen ideeën genereren, concepten uitwerken, opstellen van eisen, maken van prototypes en kleine series en het voorbereiden van de assemblage en productie.

Onze stijl? Enthousiast, professioneel en ondernemend.
U kunt ons letterlijk wakker maken voor een nieuw productidee en we gaan er vol voor! Wij zorgen voor een goede balans tussen eisen, haalbaarheid en een commercieel voordeel voor onze klant. We denken mee met onze klant, geven duidelijk aan als we ergens wel of niet in geloven en zijn bereid verantwoordelijkheid te nemen en risico te dragen. We betrekken de eindgebruiker vroegtijdig in het ontwerpproces en brengen in een zo kort mogelijke periode en met minimale risico's uw product op de markt!

Voor meer uitleg over onze methode en onze video pitch kijk op www.r2pro.nl.

lees meer
contact

Liesbeth
's advertentie

Soortgelijke members

Michiel Vogels

Michiel Vogels Holding BV

Jan Baars

AmMy Consultancy

Members uit de buurt

Marnix de Munck

Sooda internetbureau BV

R.G.S. D'Mattos

RDM Consultancy

Marnix Wolters

Transition IT