mascha_4485541

Mascha
van
Horik
Bedrijf:
WATERDICHT Amsterdam

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Je gaat altijd stijlvol gekleed. Behalve als het regent…
Maar waarom zou rainwear niet geraffineerd kunnen zijn?

WATERDICHT Amsterdam mixt fashion met function.

WATERDICHT Amsterdam vindt de balans tussen Parijse couture en Nederlandse functionaliteit. En transformeert een kledingstuk, dat tot nu toe werd gezien als noodzakelijk kwaad, in een regelrecht fashion statement: de regenjas wordt de Straincoat (Stylish raincoat). Door gebruik te maken van kwalitatieve stoffen, dessins en specifieke details geven we de regenjas allure en authenticiteit. De Straincoat kan op deze manier ook als 'normale' jas gedragen worden. Bron van inspiratie voor de collectie regenjassen is de elegante stijl uit de jaren dertig t/m jaren zeventig. De collectie is niet alleen stijlvol, deze is ook van hoge kwaliteit. De regenjassen zijn vervaardigd van gelamineerd materiaal, waarbij de naden zijn getaped, daardoor is de regenjas geheel WATERDICHT.

Ontworpen in Amsterdam, vervaardigd in Portugal
'Het vinden van de juiste leveranciers om mee te werken was een spannende reis omdat we een goede balans zochten tussen onze creativiteit en de kwalitatieve en technische aspecten. Deze reis heeft geleid naar een Portugees familiebedrijf, bekend om hun vakmanschap in outerwear tailoring. Productie in Europa stelt ons in staat om het productieproces te verkorten en zorg te dragen voor betrouwbare leveringen.'

Collectie waterdichte jassen
De Trench Coat Classic is met zijn klassieke dessin een uiterst stijlvolle verschijning. Niet voor niets staat de naam Straincoat voor Stylish Raincoat.
De Anorak Regencape is met zijn robuuste en kosmopoliete uitstraling uitgevoerd in het immer chique zwart. De Anorak Regencape verenigt de beste eigenschappen van een anorak en die van een cape. Zijn karakter kan het best worden omschreven als de ultieme mix tussen mondain Parijs en praktisch Amsterdams.
• De Regenparka Urban in army green is een stoere variant. Zeker ook te dragen als ’normale’ jas, dat geldt ook voor de andere modellen. De Regenparka Urban kan, met zijn opvallende maar verfijnde stiksels, het best worden omschreven als de ultieme balans tussen urban en stylish.
De Regenparka Classic is tevens een klassieke verschijning in dezelfde stofuitvoering als de Trench Coat Classic.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Peter Meuter

Sawist Beheer B.V.

Tom Coronel

Create2fit

Marlon Pricken

Horeca-Insight

Dustin Zweers

BR-54 Eindhoven - BridgeMoore Training