maurits_9342161

Maurits
Schellekens
Bedrijf:
Horeca Insight

Website bedrijf:

Vanuit een gezamenlijke passie voor gastronomie en nog veel meer voor gastvrijheid in het algemeen, ben ik in 2013 samen met mijn compagnon Marlon Pricken Horeca-Insight gestart.
In eerste instantie was onze insteek om horeca-ondernemingen te adviseren en trainen op alle mogelijke facetten van klantgerichtheid. Uiteraard hoorde daar ook een coachingstraject bij voor niet alleen de medewerkers, maar misschien nog wel meer de ondernemers.

De laatste 2 jaren zien wij juist dat in de non-traditionele horeca, zoals bijvoorbeeld (bedrijfs)catering, de vraag naar trainingen en workshops is toegenomen. Onder andere op het gebied van hospitality maar juist ook op het gebied van personeelsmanagement en change management.
Wij zijn dan ook ons werkveld aan het verbreden en zien met veel plezier dat onze aanpak in grotere corporate bedrijven steeds meer van toegevoegde waarde is.

Door de juiste tone of voice te hanteren weten wij telkens weer het beste in uw medewerkers naar boven te halen en hen te motiveren de gemeenschappelijke en individuele doelstellingen te behalen!
In alles wat we doen, blijven we trouw aan onze filosofie:

UW BEDRIJF, ONZE VISIE, UW RESULTAAT!

lees meer
contact

Members uit de buurt