Peter_1578186

Peter
Heerkens
Bedrijf:
Fashion Theater bv / Linkkens

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

http://www.linkkens.com

Een nieuw fashion sneaker label, gecreeerd door gepasioneerde schoenmakers die in plaats van het alleen maar het moeten aanhoren dat er dingen moeten veranderen,  het initiatief dan maar zelf hebben genomen om die 'pat-stelling' te doorbreken. Al een tijd liepen wij rond met de gedachte "Wat als"?..  Wat als we nu een sneaker brand creeren met een verticaal verdien model, productie en design in Italie met high quality materialen en workmanship direct naar de consument, en hoe gaaf zou het zijn als de consument ook nog eens onze modellen zelf kan samenstellen in hun eigen kleuren en materialen.. De traditionele business en verkoop kanalen zijn inefficient, teveel schijven die moeten verdienen, en die ineffeciency word uiteindelijk betaald door de consument in hoge prijzen en safe/beperkt aanbod die in elke stad op 40 locaties te koop is op 2 vierkante kilometer! ...   Wij zijn al gewend om in alles wat wij doen, ons elke keer afvragen of het niet beter of anders kan.. Dus om in plaats van de klagen, besloten wij dus om dan maar zelf de 'status quo' te doorbreken! 

Linkkens is een revolutionaire stap in de conservatieve schoenen wereld. Een instore, online, e commerce oplossing, met een levensechte visuele product ervaring voor de consument en een geweldige online shopping expierence die met alle mogelijkheden zelfs in een winkel niet te evenaren is. Linkkens is een online / instore platform waar je in een levensechte customizer je eigen unieke sneaker kunt samenstellen in diverse ledersoorten, kleuren en prints. Doordat je keuze hebt uit meer dan 80 kleuren, op diverse customizable elementen van de schoen en dat alle op meerdere modellen sneakers kun je zo ontelbare combinaties samenstellen. En dat, of in de instore module, of op de bank vanuit je woonkamer! Zo kun je theoretisch dusdanig veel combinaties samenstellen dat je de rest van je leven elke dag een uniek paar schoenen kunt dragen.. So unlock your creativity en co-create met ons je eigen custom sneaker.  Oew ja, in versie 2.0 gaan we het ook mogelijk maken om je eigen branding te creeeren.. 

Linkkens biedt een oplossing voor vrouwen en mannen die uniek zijn en zelf willen en durven kiezen. Mannen en vrouwen die hun stijl terug willen laten komen in wat ze dragen en uitdragen, en weten wat kwaliteit is. Die een cool, uniek en exclusief design sneaker zoeken en het liefts in een kleur die past bij hun persoonlijkheid en mood. Mannen en vrouwen die weten wat ze willen, maar het niet kunnen vinden en balen om gedicteerd willen worden door een beperkte keuze. Linkkens wil de 'link' zijn om onze designs sneakers te maken in jouw kleuren en jouw brand! 

 

 

lees meer
contact

Soortgelijke members

Kim Huijzendveld

Kim Support & Projects

David Arnoux

Growth Tribe

Erwin Edink

Digital city guide

Members uit de buurt

Niels Aarts

Evolve Mobile BV

Ewald Smits

MT MediaGroep