contact_6036961

Regillio
Ellensburg
Bedrijf:
MaindFlow

Facebook:
Twitter:

MaindFlow Incompany Training

MaindFlow biedt aan de zakelijke markt een unieke mix van maatwerk trainingen. Deze onderscheiden zich door in basis uit te gaan van de praktijk situatie binnen de onderneming. Wij geloven dat door een nieuwe mindset mensen weer energie en inspiratie krijgen (weer) op hoog niveau te presteren. De combinatie van passie en het stellen van reële doelen helpt medewerkers en bedrijven bij het vormgeven van hun leven rondom hun passie.

Hoe we dat doen? 

MaindFlow richt zich op het verwerven van concrete doelstellingen en het behalen van meer rust en balans in denken en handelen van medewerkers. De trainingen en coaching zijn slechts een middel dit te bereiken. 

Het uiteindelijk doel is het verkrijgen van een gezond evenwicht in het leveren van topprestaties. Dankzij welbewuste constructieve ideeën van medewerkers, dragen ze bij aan een duurzame groei. Ons streven is het creëren van een gemeenschap van gelijkgestemden binnen uw organisatie die uitdagingen en risico’s durven te nemen.

Ondersteuning werkgever

Met creatieve, betrokken medewerkers zet je een grote stap naar een gezond bedrijf. Het doel van MaindFlow is een duurzame groei op langere termijn te realiseren, kostenbesparing en het behalen van betere bedrijfsresultaten. 

Met MaindFlow bereiken medewerkers het volgende:

✓ Beter leren omgaan met werk- en leefstress

✓ Meer in het moment leven 

De werkgever krijgt: 

✓ Loyale en betrokken medewerkers

✓ Een daling van het ziekteverzuim

✓ Een hoger aanwezigheidspercentage

lees meer
contact

Soortgelijke members

August de Vocht

NoFoodWasted b.v.

Jasper van Bochove

Caramel Business

David Feenstra

de merkstrateeg van nu