rba_8121621

State of Football verzorgt officiële voetbalmerchandising voor Nederlandse en internationale topclubs en tevens voor de UEFA en FIFA. Wij verzorgen complete collecties, groot of klein, maar ook stand alone artikelen. De collecties bestaan uit kleding, ballen, tassen en fan- en voetbalaccessoires. Voetbalmerchandising vereist specifieke vakkennis, waar ons bedrijf al meer dan 20 jaar professioneel vorm aan geeft. Wij ontwerpen en ontwikkelen zelf collecties of producten en begeleiden het productieproces van A tot Z. Tevens hebben wij licentie van ballen en voetbalaccessoires voor FC Barcelona.

Wij hebben langlopende relaties met gespecialiseerde partners, die kwalitatieve en commercieel succesvolle merchandising produceren. Al onze producten voldoen aan de actuele standaards voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat vinden we belangrijk. Daarom steunen we ook Right to Play. Deze organisatie maakt het mogelijk dat kinderen op de hele wereld van sport en spel kunnen genieten.

State of Football is lid van Modint, dus altijd op de hoogte van technische eisen, verplichtingen en nieuwe ontwikkelingen.

">
 

 

lees meer
contact

Soortgelijke members

Wouter van de Ridder

Its Just Therapy

Pim van de Velde

Kapitaal Op Maat BV

Marianne A.H. van de Water

Quorum Preliminary Sales