info_11260316

Sjoerd
Commandeur
Bedrijf:
VillaForum

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Wie is Sjoerd?

Het plezier, de rust en de ruimte die ik als kind heb gekend, dat is precies wat ik deelnemers tijdens een VillaForum Coworking Break wil laten ervaren. Ik ben geboren in het dorp Wormer: daar speelde ik met mijn zussen tussen de koeien en liep ik met de honden langs de meren en door de velden.

Nu is de grote stad mijn thuis, maar het platteland bleef aan mij trekken. Daarom heb ik geregeld een huisje gehuurd, in een bosrijke omgeving, om aan de slag te gaan met verschillende projecten. Een andere omgeving werkte heel goed voor mij. Het gaf mij nieuwe inzichten, ik werd productief en geconcentreerd. En toch bleek er genoeg tijd te zijn voor leuke dingen.

Tijdens één van deze werkweekenden, in de Hoge Veluwe bij Arnhem, is het idee ontstaan om VillaForum te beginnen.

Unieke Cowerkplek 

Mijn horeca-achtergrond is voor mij de drijfveer om iedereen een goed verzorgde coworking ervaring te geven. Persoonlijk contact en vertrouwen staan daarbij voorop.

Ik wil een setting creëren waarin jij je goed voelt. Geen kantooromgeving, maar een landelijk gelegen villa met andere ondernemers uit verschillende disciplines. Hierdoor kunnen nieuwe ideeën ontstaan en werk je productiever.

In de pauzes maak je bijvoorbeeld een boswandeling, voer je een gesprek met een andere ondernemer of doe je mee aan een meditatie- of yogasessie.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op.

+31651640974 / info@villaforum.nl

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt