stef_3487781

Stef
van der
Zee
Bedrijf:
VIAD

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Start-up VIAD, datingsite voor ingenieurs

De nieuwe start-up VIAD biedt de oplossing voor de veranderende ingenieursmarkt. VIAD brengt freelancers en opdrachtgevers bij elkaar en zorgt zo voor de perfecte match tussen mensen en projecten. Zie het als een soort datingsite voor de ingenieursbranche. Freelancers schrijven zich in op de site en kunnen zo gevonden worden door opdrachtgevers. Zo creëert VIAD een flexibele schil.

Disruptief businessmodel

In tegenstelling tot de traditionele detacheringsbureaus werkt VIAD met transparante abonnementen. Dit betekent dat er geen opslagen op uurtarieven gezet worden. Hierdoor blijft er een eerlijk tarief over voor de professionals en de opdrachtgevers. Het contact tussen beide partijen vindt rechtstreeks plaats zonder tussenkomst van VIAD.  De inzet van detacheringsbureaus wordt hierdoor overbodig.

Steeds meer freelancers in de ingenieursbranche

Als gevolg van de veranderende arbeidsmarkt hebben ingenieursbureaus het steeds moeilijker om al hun vaste medewerkers en specialisten aan het werk te houden. Het werk biedt zich aan in pieken en dalen. Tegelijkertijd komen er steeds meer freelancers in de ingenieursbranche, zoals freelance specialisten, adviseurs en projectmanagers. Deze freelancers hebben inmiddels al een marktaandeel van 12 procent.

Landelijk platform voor alle ingenieurs in Nederland

Voor freelancers is VIAD de perfecte plek om met een eigen profiel aan opdrachtgevers te laten zien wat ze te bieden hebben. De ambitie is om een landelijk platform te creëren waar alle ingenieurs van Nederland bij zijn aangesloten. Hierdoor krijgt iedere opdracht de beste professionals en iedere professional de leukste klussen.

Keurmerk

Om kwaliteit, ervaring en klantgerichtheid te kunnen garanderen is het VIAD-keurmerk ontwikkeld. Dat betekent kwaliteit voor een eerlijk tarief.

Over VIAD

VIAD is ontwikkeld door Timo Bralts [39] en Stef van de Zee [40]. Ze hebben beiden jarenlange ervaring in de ingenieursbranche. Juist daarom beseften ze dat er behoefte was aan een flexibele schil. “VIAD is een tool om overcapaciteit te voorkomen. Door deze deskundige flexibele schil kunnen de ingenieursbureaus zich weer gaan bezighouden waar ze goed in zijn; namelijk de ruimtelijke kwaliteit van Nederland steeds een stukje beter, veiliger en mooier maken."

Voor alle vragen, neem contact op met oprichter Stef van der Zee, 06-52887688 of info@viad.nl

 

Sinds 1 oktober is VIAD online, enkele grote partijen hebben zich inmiddels aangesloten.

lees meer
contact

Stef
's advertentie

Soortgelijke members

Gerrit Krebaum

De Brabantse Kerstpakketten Specialist

Erica Hoekerd

Tinx-IT

Beert Kuiken

FS-Innovation