wilco@dekkertechnicalproducts.com

Wilco
Dekker
Bedrijf:
Dekker Technical Products

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Dekker Technical Products is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in aandrijfsystemen om elementen in de gebouwde omgeving te automatiseren.

Daar waar automatisering in industriële- en kantooromgevingen al jarenlang de normaalste zaak van de wereld is, staat dit in de bouwwereld nog in de kinderschoenen. Natuurlijk zien we wel steeds meer gebouwbeheer- en domoticasystemen die alles in- en om gebouwen kunnen schakelen, maar wat als we ook zaken automatisch willen laten bewegen?
Met de verplichting om gebouwen zoveel als mogelijk klimaatneutraal te maken, kunnen we er niet omheen om ramen, luiken en andere gebouwelementen automatisch te openen, sluiten, vergrendelen en ontgrendelen. Tevens hebben we steeds vaker te maken met
rook- en warmteafvoersystemen (RWA) die er bij brand voor moeten zorgen dat vluchtwegen langer rookvrij blijven en dat de brandweer veiliger een gebouw kan betreden voor reddings- en bluswerkzaamheden. De werking van kleppen in deze RWA systemen is cruciaal en dienen voorzien te zijn van aandrijfsystemen die aan de strengste wetgevingen voldoen.

Het automatiseren van gebouwelementen komt ook steeds meer voor in woningen. Ouderen en mindervaliden moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Het geautomatiseerd openen, sluiten en vergrendelen van ramen, deuren en schuifpuien kan hierin een grote hulp zijn.

Dekker Technical Products bedenkt, ontwikkeld en verkoopt de juiste aandrijfsystemen samen met een breed netwerk aan Europese fabrikanten. Veelal gaat het om elektromechanische systemen, maar ook pneumatische en hydraulische oplossingen behoren tot de mogelijkheden.
Hierbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid, samenwerking en innovatie bij ons in een hoog vaandel.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of denkt u iets voor ons te kunnen betekenen?
Neem dan contact op via wilco(at)dekkertechnicalproducts.com of bel 06-28350738.  Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties, ideeën en samenwerkingen!

 

lees meer
contact

Soortgelijke members