ICT

Van computers, mobieltjes tot aan de meest geavanceerde technologieën om je bedrijf draaiende te houden. Ict is een onmisbaar onderdeel voor ondernemers. Interessante ontwikkelingen, technologieën en alles wat je op dit gebied mogelijk kunt gebruiken vind je op dit onderdeel van de site in de vorm van checklists en tips.

ICT

Iedere ondernemer gebruikt e-mail. Om professioneel over te komen, is een zakelijk mailadres onontbeerlijk. Hoe kom je aan een zakelijk e-mailadres en hoe beheer je jouw mail zo effectief mogelijk? Tips om een professioneel ogend mailadres te verkrijgen en je mail - met behulp van Gmail - zo efficiënt mogelijk te beheren.

Vrijwel iedere ondernemer heeft een website. Om zichzelf of zijn bedrijf te profileren of om je product of dienst aan de man te brengen. Maar hoe bouw je een succesvolle bedrijfssite? En waar moet een website voor je bedrijf aan voldoen? Tips en stappenplannen om een goede bedrijfssite te bouwen.

Cloud computing is voor veel bedrijven dé oplossing voor dataopslag. Wat is het, hoe werkt het en hoe doe je er het meeste voordeel mee? Een overzicht en checklist met alles wat je moet weten over cloud computing.