Failliet gaan

De ergste nachtmerrie van een ondernemer is failliet gaan. Toch worden jaarlijks veel faillissementen aangevraagd. Als het gebeurt, kun je er maar beter goed op zijn voorbereid. Daarom vind je in dit dossier alles over het faillissement. Van het voorkomen van een faillissement tot aan de afwikkeling ervan.

Failliet gaan

De ergste nachtmerrie van een ondernemer: failliet gaan. Maar als het gebeurt, kun je er maar beter goed op zijn voorbereid. Daarom vind je hier alles over het faillissement. Van het voorkomen van een faillissement tot aan de afwikkeling ervan.

Het water staat je aan de lippen. Je bedrijf staat er slecht voor. Misschien ben je zelfs al door de rechter failliet verklaard. Wat valt er nog te redden? Meer dan je denkt. In dit dossier lees je alles over het maken van een doorstart.

Het ziet er somber uit, de financiële situatie spreekt voor zich. Het geld en de middelen voor een radicale turnaround ontbreken. Toch wil je koste wat kost een faillissement voorkomen. In dit dossier vind je tips om een faillissement af te wenden.