Sales

Het geld wordt verdiend op de salesafdeling. Een belangrijke afdeling binnen je onderneming. Maar hoe haal je het meeste uit de verkoop van je product of dienst? En vooral, hoe versla je de concurrentie? Alles wat je moet weten om goede sales te bedrijven, lees je hier.

Sales

Je wilt je product of dienst aan de man brengen. Welke mogelijkheden zijn er om je bedrijf en product bekender te maken? En hoe zorg je dat je jouw product daadwerkelijk verkoopt? Tips, handvatten en meer wat je moet weten over acquisitie.

Hoe verloopt een effectief verkoopgesprek? Wat moet je vooral wel en niet doen om je product over de buhne te krijgen? Hoe bereid je het verkoopgesprek goed voor? En wat doe je aan aftersales? Alle tips en stappenplannen voor een succesvol verkoopgesprek vind je hier.

Steeds meer mensen kopen via een webshop. En ook als je geen webshop hebt, is de bedrijfssite een belangrijk overtuigingsinstrument. Online verkopen is dus voor iedere ondernemer interessant. Tips, trucs en checklisten voor de webshop en andere online verkoopmethodes.

Een belangrijk proces is de prijsonderhandeling.  Aan de ene kant wil jij zo goedkoop mogelijk inkopen, terwijl je aan de andere kant de klant zo min mogelijk van de prijs wilt laten afsnoepen. Wat is de truc bij prijsonderhandelingen? Tips om te onderhandelen over de prijs, als koper of verkoper.

Iedere ondereming kent directe en indirecte concurrenten. Hoe uniek je product ook lijkt, er zijn altijd bedrijven die via een andere oplossing hetzelfde probleem tackelen. Erkennen dat je concullega's hebt, is al het halve werk. En met deze tips versla jij je concurrenten helemaal.