JobManiac

Willem Faasse (24)

Wat: uitzendbureau voor vakmensen
Sinds: 2012
Medewerkers: 12
Waar: Goes
Website: jobmaniac.nl

Indrukwekkend: Willem Faasse is 24 en heeft al meer dan 100 man voor zich werken. De Zeeuw startte in 2012 met JobManiac, een uitzendbureau voor vakmensen in onder meer de grond-, weg- en waterbouw, techniek en groenvoorziening. Dat de vraag naar de vakmensen die Faasse levert enorm is, bewijst de expansie van zijn mini-concern: JobManiac heeft inmiddels (franchise)vestigingen in Goes, Oud-Beijerland, Eindhoven en Apeldoorn. Faasse zegt dagelijks honderd tot honderdveertig vakmensen uit te zenden.

Mijlpalen

Omzetcijfers over voorgaanse jaren deelt Faasse niet, maar voor 2018 doet hij al een voorspelling. Als alles goed gaat (het tekort aan goed personeel is vanzelfsprekend ook in Goes goed voelbaar), tikt zijn bedrijf de 7 miljoen euro omzet aan. "Dat zou een mijlpaal zijn", aldus Faasse. Net zo'n mijlpaal als het bouwen van zijn eigen gloednieuwe hoofdkantoor in Goes. "Dit was een droom die uitkwam."

Faasse ziet zijn jonge leeftijd enerzijds als iets positiefs, maar ontdekte ook de negatieve kanten van zijn jonge honden-bestaan. "Je bent scherp, vol kracht en passe, oplossingsgericht en je hebt een gunfactor. Wel is het soms lastig. Sommige ondernemers denken dat ze een broekie tegenover zich hebben zitten. Dan word je niet serieus genomen en heb je de hulp nodig van wat oudere, gerenommeerde ondernemers uit je netwerk."

25 onder de 25 van 2018

Iventgroup
Suzanne Eikmans, Festival Wallet
Max van den Heuvel, héMax
Jeroen Malotaux, Bas Gerritsen, Pabbl
Anouk Visser, Camiel Verschoor, Kitso Epema, Birds.ai
Tobias Disse, Kryha
Eef Lamers, Gight
Olivier en Quinten Muller
Auke de Geus, Ballin
Ted Braakman, Hero Balancer
Tommie Koenen, Wild Ales
Marie en Julie Reinders
Boris Blijham, Danny ten Nijenhuis, ThePhoneLab
Dennis Teeuw, Anton Teeuw, Joris Kortenhorst, Planq
Senna Waterham, SW-air
Martijn Apeldoorn, Create