TaskHero World

Tessa Rijn (26)

Wat: een webwinkel voor personeel
Daagt uit: de arbeidsmarkt
Sinds: 2009, online in 2013
Omzet 2013: 196.000 euro
Medewerkers: 5

Met TaskHero World biedt Tessa Rijn een online platform waar bedrijven direct beschikbaar personeel voor tijdelijke werkzaamheden kunnen vinden. “Kortlopende klussen van een paar uurtjes, een halve dag tot twee dagen vormen onze hoofdmoot, traditionelere uitzendbureaus steken hier minder of geen tijd in.”

Het mes snijdt aan twee kanten: jong, gekwalificeerd personeel (veel studenten) doet relevante werkervaring op en bedrijven kunnen hun piekmomenten opvangen met tijdelijke krachten. Te denken valt aan extra handen bij het inpakken van dozen, het invoeren van data bij de lancering van een nieuwe website of een administratieve kracht die een accountmanager wekelijks een paar uurtjes ontlast.

Rijn startte haar bedrijf in 2009 offline, maar schakelde in maart 2013 volledig over op online bemiddeling tussen vraag en aanbod van personeel. Aan de achterkant zit een team dat mensen nabelt, mails verstuurt en beschikbaar personeel indeelt op basis van competenties en kwaliteiten.

Na Utrecht en Amersfoort, is Amsterdam de volgende stad waar TaskHero World te vinden zal zijn. “Ik wil ervoor zorgen dat iedereen kan werken wanneer hij wil en dat kan doen wat hij of zij leuk vindt.”

Auteur: Annelies van der Woude

Challenger50 van 2014

Monyq
BrightNL
WappZapp – colin en wienke
Moyee Coffee
Zorgvoorelkaar Mathijs Huis in 't Veld en Patrick Anthonissen
naif
nederland isoleert raoul kiksen
Pluplus
dun agro hennep bouwmateriaal
Sprout family - Sprekershuys
stach schaberg STACH food
op = op voordeelshop
Text to change
Fixico
http://davehakkens.nl/blog/wp-content/uploads/2013/10/tumblr_mula55dh621srbu7mo1_1280.jpg
Tiqets
Tom Kabinet
tonnis de boer, tradecloud
gpc kant
Bitonic