Lucas van der Meulen (Surprise Dinner)

Vind jij dat Lucas van der Meulen van Surprise Dinner een plek moet krijgen in de finale van het NK Pitchen? Stem dan op zijn profiel door op 'vind ik leuk' te klikken via de onderstaande stemknop. De winnaar wordt op 1 maart bekend gemaakt.

 

“Ik houd heel erg van ondernemen. Waar anderen problemen zien, zie ik oplossingen en als ik ergens in geloof dan ga ik er voor. Door te ondernemen kan ik mijn eigen koers varen en daar kan ik mijn ei maximaal in kwijt.”

Waarom Lucas door moet naar de finale van het NK Pitchen voor Ondernemers
“Surprise Dinner is een leuk en vernieuwend concept. Het is schaalbaar en heeft veel potentie, niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. We willen zo veel mogelijk mensen in aanraking brengen met de pareltjes in de horeca die men nog niet kent. Een podiumplek op het NK Pitchen kan daar enorme boost in geven.”

Wat je van Lucas kunt leren
Laat je nooit gek maken tijdens je pitch! Lucas laat perfect zien hoe je kunt reageren als er iets mis gaat (in dit geval met het confettikanon). Benoemen, en weer doorgaan. Ook wisselt hij zijn spreektempo af waardoor hij de juiste accenten legt in zijn verhaal.

Waar liggen nog mogelijkheden?
Als je een vraag stelt aan het publiek, zorg dan voor een scherpe vraag waar geen twijfel over kan ontstaan. Hij vraagt nu: “Wie gaat er maandelijks weleens uit eten?” Beter zou zijn: “Wie gaat er maandelijks uit eten?”