JoynDayCare: app voor de kinderopvang

Janneke van den Heuvel en Steven Kroon willen met de app Joyn Daycare ouders de kans geven alle ontwikkelingen rond de opvang van hun kind bij te houden.

Joyn DayCare is een app die alle betrokkenen bij de opvang van een kind samenbrengt zoals ouders, pedagogen en de kinderopvangorganisatie. Pedagogen kunnen er het dagritme en de ontwikkelingen rond een kind mee volgen. Ouders kunnen de data binnen een beveiligde omgeving op hun smartphone, pc of tablet bekijken en de kinderopvang kan er de administratie, planning, contracten en facturen mee bijhouden.

Steven Kroon en Janneke van den Heuvel hebben hun app kunnen maken met steun van een privéinvesteerder en subsidie van AgentschapNL. Ze hanteren een abonnementsvorm: kinderopvangorganisaties betalen jaarlijks hosting- en servicekosten van ongeveer vijfhonderd euro, ouders betalen ongeveer vijf euro per maand.

Van den Heuvel: 'Eind dit jaar willen we ongeveer twintig procent van de Nederlandse markt bedienen. Laten we zeggen dat we dit aandeel eind 2014 verdubbeld hebben. Daarnaast hopen we dan in het buitenland actief te zijn. Er is al veel interesse getoond vanuit Scandinavië en de Verenigde Staten.'

Lees de pitch van Joyn Daycare en het oordeel van een investeerder