TheNextWomen Pitch Award

Voor de vierde keer op rij biedt TheNextWomen de meest innovatieve startups van over de hele wereld het podium van TheNextWomen Innovation Summit om hun bedrijf aan een jury van deskundigen, investeerders, pers en adviseurs te pitchen. De meest innovatieve vrouwelijke startup-founder ontvangt onder meer een converteerbare lening uit TheNextWomen CrowdFund en mentoring vanuit de TheNextWomen Top100 en een sieraad van Schaap & Citroen.

Een start waar elke ondernemer van droomt

Op 23 mei 2016, tijdens TheNextWomen Innovation Summit, zullen uit 11 halve-finalistes de drie meest veelbelovende startups worden geselecteerd. Deze drie finalistes mogen op het hoofdpodium hun startup voor honderden vrouwelijke ondernemers uit het publiek en de investeerdersjury pitchen. Alle finalistes ontvangen een converteerbare lening uit het TheNextWomen CrowdFund van € 10.000,- Zowel de investeerdersjury winnaar, als de winnaar van de publieksprijs ontvangen daarboven op een converteerbare lening van € 10.000.

Wat is jouw favoriete startup voor de publieksprijs? Like en stem! Wil je ook naar The Innovation Summit? Koop dan hier je tickets.

3