Danique Wiltink

Steun Danique door hieronder te stemmen op haar profiel. Daarmee maakt zij kans op een een finaleplek in TheNextWomen Pitchcompetitie. De winnaar van die prijs krijgt een converteerbare lening van € 20.000 en gratis mentoring vanuit de TheNextWomen Top100.

 

Wat is Nimbles?

Bijles, huiswerkbegeleiding en citotraining. Het aanbod is enorm maar waar vind je nou de beste tutor voor je kind tegen een eerlijke prijs? Nimbles is een innovatief platform dat ouders, tutoren, bijlesdocenten en remedial teachers in recordtempo met elkaar in contact brengt. Na een succesvolle pilot in Rotterdam de afgelopen twee maanden is Nimbles nu klaar om te schalen. Amsterdam is volgende stad maar het team achter Nimbles wil in rap tempo minimaal landelijke dekking krijgen.

Groeiende markt

Nimbles speelt net als andere bekende platformen in op de veranderde manier waarop vraag en aanbod bij elkaar komen.

In Nederland heeft meer dan 10% van de leerlingen in het voortgezet onderwijs bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining en ook de vraag naar begeleiding voor leerlingen in het basisonderwijs groeit snel. Op Nimbles kunnen bijlesdocenten, remedial teachers en private tutors hun diensten aanbieden tegen het uurtarief dat zij zelf bepalen. Ouders kunnen op hun beurt zelf kiezen welke tutor bij hun kind past, of zich laten adviseren via de klantenservice, want alle tutoren komen eerst langs op kantoor voor een intakegesprek.

Na afloop van je lessen laat de leerling een review achter voor de tutor, zodat de kwaliteit van de begeleiding eindelijk inzichtelijk wordt voor anderen en tutoren hun eigen succes kunnen bepalen.

TheNextWomen

Wil je ook naar The Innovation Summit? Koop dan hier je tickets.

TheNextWomen Pitch Award