WebshopinChina.com


Bedrijfsnaam: WebshopinChina.com
Wat: China e-commerce expert
Wie: Daphne Tuijn en Angela Tabak
Sinds: 2014
Pay-off: ‘Nederlandse merken succesvol maken op de Chinese online markt’

China alleen maar een productieland? “Welnee, met meer dan een miljard consumenten is het land ook een waanzinnige afzetmarkt”, aldus de oprichters Daphne Tuijn en Angela Tabak. Beiden hebben ruim 10 jaar ervaring in China vanwege studie en werk. Terwijl de Nederlandse markt stagneert, stelt WebshopinChina.com Nederlandse bedrijven juist in staat om meer omzet te behalen in China.

Het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid. WebshopinChina.com startte drie jaar geleden als pionier; niemand kende Alibaba en er was nog weinig interesse voor de Chinese online markt.
Inmiddels werkt WebshopinChina.com voor mooie Nederlandse merken zoals Suitsupply, Scotch & Soda, M Double You en Alpine gehoorbescherming.

Dankzij een slim business model dat winstdeling combineert met maandelijkse service-abonnementen, zijn deze ambitieuze zakenvrouwen op eigen kracht gegroeid en is de magische grens van €1 miljoen omzet in zicht. Om de groei dit jaar te verdubbelen is het bedrijf inmiddels in gesprek met diverse angel investeerders. Investeringen zullen worden ingezet om de teams in Amsterdam en Shanghai verder uit te breiden.