MAKE - Maakgids voor ondernemers

Maakgids voor ondernemers

In het bookazine MAKE duikt de redactie van Sprout in de wereld van fysieke producten: hoe kunnen ondernemers deze creëren om de wereld om ons heen mooier, slimmer en efficiënter te maken. Van design-principes tot de daadwerkelijke uitvoer. Laat je verwonderen en inspireren over de mogelijkheden voor handen.

MAKE bestellen? Klik hier »
Op zoek naar SCALE? Klik hier »

 

Van hardware-makelaar tot robotfabriek

In dit bookazine lees je onder meer hoe hardware-makelaar AMS Group hardware startups tot succes brengt, hoe fysieke producten je digitale dienstverlening optimaliseert en waarom zelfs Thuisbezorgd.nl apparaten neerzet bij de aangesloten bezorgrestaurants.

AbonnerenLos bestellen


 

Let's get physical

Na jaren van digitale transformatie, ontstaat een tegenbeweging. We verlangen in een wereld vol apps, augmented reality en artificial intelligence terug naar tastbare ervaringen, contact met producten die de fysieke wereld om ons heen mooier maken. Ondernemers kunnen vooroplopen in de groeiende vraag naar fysieke ervaringen.

De maakrevolutie

Met de komst van 3D-printers, slimme (out-)sourcing, vrije toegang tot informatie en knallende Kickstarter campagnes ligt het maken van fysieke producten meer dan ooit binnen handbereik. Lees hoe je dit in je voordeel gebruikt.

Unique Selling Point

Als ondernemer kunnen tastbare producten je the unfair advantage geven ten opzichte van concurrenten. Hoe je ze maakt? Je leest het in dit bookazine van Sprout, dat je inspireert over de kansen en mogelijkheden van de belevenis van het tastbare.