hkeizer.nl_9860621

Sauna Javali aan de Hectorlaan 3a te Heerhugowaard begonnen in 2006 als startup naast mijn technische bedrijf Karmatec. Ruim 9 jaar investeren en zelf bouwen en installeren in een huurpand van 460m2 op 945m2 grond en alles gefinancierd uit eigen middelen. Op 26 mei 2015 het pand gekocht voor een zeer lage prijs. Wegens het succes besloten om in 2011 grondig te gaan renoveren en nu binnen enkele maanden de afronding. Van mond op mond reclame nu actief aan het promoten. Ben actief bezig om mijn bedrijf te delen met een geschikte partner (al gevonden). Geld wat hier uit vrijkomt investeer ik in een nieuwe startup, namelijk Service Werkplaats Heerhugowaard.

Naast de sauna op Hectorlaan 1 kwam het pand beschikbaar wat uitstekend past bij mijn doelstelling, namelijk het starten van een Service Werkplaats voor ZZP ers zonder werkplaats. Ook dit pand kan aangekocht worden voor een zeer redelijk bedrag.

Het gebouw ligt op 1602 m2 grond en is 600m2 bebouwd met een bovenwoning van 85m2. De werkplaats is 475m2 en een cursus/presentatie ruimte van 125m2. Het gebouw is ooit de onderhoudswerkplaats geweest voor een groot taxi bedrijf uit de regio en beschikt over een goedgekeurde wasplaats met vetafscheider en een 4 koloms brug. De werkplaats is niet bedoeld voor auto,s en produktie maar als werkplaats voor ZZP ers die niet beschikken over een eigen werkplaats en/of machines. ZZP ers kunnen member worden voor 25,- per maand en vervolgens gebruik maken van de machines en huren van zware handgereedschappen etcetera tegen zeer redelijke tarieven.

Het machinepark:

Professionele houtbewerkings machines zoals een grote en een kleine formaatzaag met roltafel, dwarsgeleiding en langsgeleiding, zaagblad 45 graden verstelbaar. Vlakbank, Vandiktebank. Afkortzaag, Stationaire Freesmachine, Lintzaag, Cirkelzaag met grof zaagblad voor schulpen van massief hout en Langgatboormachine.

Metaalbewerkingsmachines zoals een grote Draaibank, Freesbank, Afkortzaag, grote en kleine Kolomboormachines, Pers, Bandschuurmachines, Draadsnijmachines en Zaagmachines etcetera.

Plasmasnijtafel met Hypertherm toorts voor het uitsnijden van staal en rvs plaat tot 25mm

Eigen lasservice met fotolasser, lasapparatuur Fronius en Kemppi. Innovatieve machinebouw.

Optima diesel stoomreiniger.

Elektro/Electronica en Computerwerkplaats

Reparatiewerkplaats kleine benzinemotoren

Cursus/presentatieruimte:

Technische cursussen, motivatie workshops en BHV. Lezingen

Gezellige kantine/meetingpoint

Storingsvrije Spreekkamer voor klantencontact/offertebespreking.

Doelstelling:

ZZP ers verbinden en motiveren waardoor meer en makkelijker werk kan worden aangenomen. Collega ZZP ers ontmoeten uit diverse disciplines om gezamelijk klussen aan te pakken. Diverse vakmensen aanwezig om te assisteren bij het gebruik van de machines.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Eric Went

Went Werkt Journalistiek

Tianne van Woudenberg

enJOY Communicatie

Willemijn Verloop

Social Impact Ventures

Members uit de buurt