jasperdewilde_11107506

Jasper
de
Wilde
Bedrijf:
inFinance MKB

Facebook:
Website bedrijf:

Toenemende wet- en regelgeving, nieuwe technologieën en een toenemende complexiteit; de druk op ondernemers en ondernemingen neemt enkel maar toe! Het voldoen aan alle verplichtingen en het verkrijgen van de juiste en geschikte informatie om u beslissingen op te baseren is in toenemende mate een dagtaak.

inFinance is gestart in 2014 vanuit de wens om ondernemers en ondernemingen op een proactieve en praktische wijze te ondersteunen. Vanuit een interesse voor ondernemingen, data en praktische oplossingen wil inFinance de complexiteit terug brengen door middel van het structureren van informatie tot bruikbare kerncijfers en heldere gerichte adviezen. Zodat u kunt beschikken over de juiste en geschikte informatie om te doen waar u het beste in bent, namelijk het signaleren van kansen voor uw onderneming.

Wij hebben onze eigen visie op de vraag, wat u van een adviseur mag verwachten. Wij vinden het vanzelfsprekend dat u kunt rekenen op een hechte vertrouwensrelatie, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis. Onze werkwijze wordt echter gekenmerkt door een verdergaande taakopvatting. In onze visie staat de adviseur naast de cliënt. Dat betekent dat wij dezelfde taal spreken en in een no-nonsense sfeer doelgericht werken aan concrete oplossingen.

Wij zijn van mening dat een goede dienstverlening niet mogelijk is door eenmaal per jaar de jaarstukken op te stellen, wij zien meer in het continu functioneren als onderdeel van uw organisatie. Dit houdt in dat wij te allen tijde een vinger aan de pols houden, ontwikkelingen zullen wij beoordelen en hierop proactief met u schakelen om de mogelijke optimalisaties door te voeren.

inFinance wil niet blijven hangen in het verleden maar op basis van het verleden met u door naar de toekomst!

Onze kleinschalige en open kantoororganisatie vormt mede een waarborg voor efficiënte en geïntegreerde dienstverlening.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Marnix de Munck

Sooda internetbureau BV

Wendy Edens

The Simple Life Company

Robert Vlekke

Vision Forward International BV

Members uit de buurt

Erik Kroon

RentSeeDo.com