info_11113481

ALL-IN tarieven
Onze tarieven zijn ALL-IN. Dit betekent dat alle reserveringen (vakantiedagen, vakantiegeld, kort verzuim) zijn inbegrepen in het tarief. Wanneer de flexwerker ziek wordt betalen we wel het salaris door maar facturen de opdrachtgever niet.

Loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid (slechts 1 wachtdag) Sociaal verzekerd: je bouwt WW-rechten op en eventueel met StiPP of overig CAO Pensioen Sector.

Fase A contract

Heeft u een Fase A contract? Dan gelden de eerste twee ziektedagen als wachtdagen. Deze krijgt u niet betaald, maar dat compenseren we door de wachtdagcompensatie; een toeslag op uw loon. Dit ziet u op elke loonstrook terug. Vanaf de 3e dag kunt u recht hebben op een ziekte-uitkering. Dit is 91% van het dagloon. Het UWV stelt het dagloon vast en informeert u hierover per brief, nadat u zich bij ons heeft ziekgemeld. ACTURE (onze verzuimbegeleider voor werknemers met een Fase A contract) betaalt dan 70% van uw dagloon uit. De betalingsspecificaties van ACTURE dient u daarna naar ons mailen of opsturen (deze ontvangen wij niet rechtstreeks). Wij vullen dan aan tot 91% van uw dagloon.

Fase B of C contract

Heeft u een Fase B of C Contract? Ook dan geldt bovenstaande ziekmeldprocedure. Echter er geldt maar 1 wachtdag en u hoeft geen specificaties door te sturen. Wij betalen 91% van de contracturen door bij ziekte.

 

Payroll 40.10.15.35

Bij payrolling nemen wij alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico’s van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen en minder risico. U werft zelf uw eigen medewerkers en meldt ze bij ons aan. Vanaf dan verzorgen wij alles. U hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. Zo makkelijk is payrolling. Voordelen Werknemers en Werkgevers.

Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers, MatchenCoaching en Monitoring. Self-onboarding van kandidaten en opdrachtgevers gratis met Invite®meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in @ join us. I would like to help you!

FLEXWET & CAO: Onze tarieven zijn All-in. Dit betekent dat alle reserveringen (vakantiedagen, vakantiegeld, kort verzuim) zijn inbegrepen in het tarief. Wanneer de flexwerker ziek wordt betalen we wel het salaris door maar facturen de opdrachtgever niet.

Loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid (slechts 1 wachtdag) Sociaal verzekerd: je bouwt WW-rechten op met StiPP of overig CAO Pensioen Sector. Factor/Allin 

KENNISMIGRANTENTop Sport, ICT specialisten, afgestudeerd aan een Universiteit of een Chef Kok.

 

Update: 25-04-2017

lees meer
contact

Jerrel
's advertentie

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Peter Groen

Turtle Creations