laura_11141481

Laura
van
Werven
Bedrijf:
New Energy Drukwerk

Facebook:
Twitter:
Website bedrijf:

New Energy Drukwerk is een drukwerk intermediair. Wij hebben een heel breed netwerk aan partner drukkerijen. Deze drukkerijen hebben elk een eigen machinepark en dus ook een eigen specialisatie in de productie van boeken en catalogi. Afhankelijk van de specificaties en de oplage weten wij welke partner het meest geschikt is voor het drukken van deze productie. Hierdoor kunnen wij goede kwaliteit leveren tegen voordelige prijzen. De ervaring leert dat onze prijzen bijna altijd het scherpste in de markt zijn met daarnaast een meer dan goede kwaliteit. Jij hebt alleen contact met ons. Maar eigenlijk sta je via ons in contact met meer dan 20 gespecialiseerde drukkerijen, waarmee wij vervolgens alles regelen van A tot Z.  

De drukkerijen
Wij hebben contact met meer dan 20 gespecialiseerde drukkerijen. Onze partners zitten met name in Midden en Oost Europa. Wij hebben onze partners zorgvuldig uitgekozen en ze zijn allemaal gespecialiseerd in het drukken van boeken en/of catalogi. Zij drukken, binden en doen de afwerking allemaal in eigen beheer.
De drukkerijen hebben een modern machinepark staan en werken ze met kwalitatief goede materialen en papiersoorten. 
Daarnaast hebben wij overkoepelende afspraken met transportbedrijven. De prijzen welke wij aanbieden zijn altijd inclusief het afleveren van het product op een adres naar keuze in Nederland of België.

Wat levert het jou op?
Voor jou betekent dit dat je één aanspreekpunt in Nederland hebt, waarmee je dus eigenlijk met veel gespecialiseerde drukkerijen en ook transportbedrijven in verbinding staat. Dit scheelt je uiteindelijk enorm qua tijd en kosten. Daarnaast levert het je uiteindelijk een kwalitatief goed product op, waardoor we jou dus optimaal van dienst gaan zijn.
Indien gewenst helpen we je uiteraard met het kiezen van de juiste specificaties en het drukklaar maken van de bestanden. Daarna verzorgen we de aflevering van jouw productie op het door jou opgegeven adres.

 

lees meer
contact

Laura
's advertentie

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Jeroen Wind

JWOnline