lex@ouburg.nl

Lex
Ouburg
Bedrijf:
Ouburg Holding BV

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Mede-oprichter van en aandeelhouder in http://www.procent.nl" target="_blank">Procent, een snel groeiend inkoopcollectief voor 5000+ bedrijven (90% horeca), waarvoor Procent de collectieve inkoop regelt van energie, verzekeringen, afvalverwerking, afwikkeling creditcardtransacties en meer. Zie http://www.procent.nl" target="_blank">www.procent.nl.

Hiervoor jarenlang franchisenemer van het concept van online restaurantgids http://www.diningcity.com" target="_blank">DiningCity.com en daarmee organisator van grootschalige culinaire events als http://www.restaurantweek.nl" target="_blank">Restaurant Week en http://www.diningwiththestars.nl" target="_blank">Dining with the Stars. Deze franchise werd in 2013 succesvol verkocht aan de huidige eigenaar.

Als investeerder en business development executive betrokken bij http://www.dinerkortingskaart.nl" target="_blank">Diner Kortingskaart, een old-school pasje, waarmee je 25% korting krijgt op de gehele rekening bij honderden restaurants in heel Nederland.

Tevens als investeerder en adviseur betrokken bij http://www.airdnd.nl" target="_blank">AirDnD, een platform dat hobbychefs met hun huiskamerrestaurant koppelt aan gasten.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Tjarda Voorneman

De verkeersonderneming- Mobility Lab