lex@ouburg.nl

Lex
Ouburg
Bedrijf:
Ouburg Holding BV

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Mede-oprichter van en aandeelhouder in http://www.procent.nl" target="_blank">Procent, een snel groeiend inkoopcollectief voor 5000+ bedrijven (90% horeca), waarvoor Procent de collectieve inkoop regelt van energie, verzekeringen, afvalverwerking, afwikkeling creditcardtransacties en meer. Zie http://www.procent.nl" target="_blank">www.procent.nl.

Hiervoor jarenlang franchisenemer van het concept van online restaurantgids http://www.diningcity.com" target="_blank">DiningCity.com en daarmee organisator van grootschalige culinaire events als http://www.restaurantweek.nl" target="_blank">Restaurant Week en http://www.diningwiththestars.nl" target="_blank">Dining with the Stars. Deze franchise werd in 2013 succesvol verkocht aan de huidige eigenaar.

Als investeerder en business development executive betrokken bij http://www.dinerkortingskaart.nl" target="_blank">Diner Kortingskaart, een old-school pasje, waarmee je 25% korting krijgt op de gehele rekening bij honderden restaurants in heel Nederland.

Tevens als investeerder en adviseur betrokken bij http://www.airdnd.nl" target="_blank">AirDnD, een platform dat hobbychefs met hun huiskamerrestaurant koppelt aan gasten.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Rian Dings

IguanaFM

Sjaak Vane

Maatschap De Meyboom

Marco van der Lingen

Skreenz Marketing

Members uit de buurt