martijnbaten@gmail.com

Martijn
Baten
Bedrijf:
www.martijnbaten.nl

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Social media zijn onmisbare middelen om als bedrijf waardevolle inzichten te verkrijgen in de leefwereld van de doelgroep en om vervolgens hiermee een waardevolle relatie op te bouwen en te onderhouden. Als onafhankelijk social media specialist ondersteun ik daarom bedrijven om het inzetten van social media een structureel onderdeel te maken van de marketing en communicatie en op de middenlangere termijn een bijdrage te laten leveren aan de organisatiedoelen. Onder mijn werkzaamheden bestaan onder andere het ontwikkelen een social media strategie, het begeleiden en opleiden van de eigen medewerkers en zorgen dat de benodigde tools en hulpmiddelen zoals een content planning aanwezig zijn.

Naast mijn activiteiten als onafhankelijk social media specialist ben ik medeoprichter van de Nederlandse Social Media Academie. Een online platform waar maandelijks meer dan 20.000 bezoekers lezen over de laatste ontwikkelingen in social media. Vanuit dit initiatief geef ik daarnaast inspiratiesessies, maatwerk trainingen en workshops en ben ik medeauteur van een aantal E-books die zowel de beginnende als gevorderde social media gebruiker in de zakelijke markt helpt zijn/haar weg te vinden en er meer uit te halen.

Tot besluit ben ik werkzaam voor de organisatie van de LOEY Awards, de jaarlijkse onderscheiding voor beste online ondernemers van Nederland en als docent social media verbonden aan de Hogeschool Rotterdam.

lees meer
contact

Martijn
's advertentie

Soortgelijke members

Cyrus Truijens

ABC Display

Charlotte van Leeuwen

Bord&Stift

Jan van Sloten

KUBUS Harderwijk

Jan Groenen

Verdi Consulting

Members uit de buurt

Edwin van der Leije

EVM Vastgoedmanagement BV

Wouk Witte

o2factoring.com

Bart Veenman

Lyoness Nederland B.V.