wolff.peter_9070646

peter
wolff
Bedrijf:
mcart

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

mcart, voor binnen- en buitenreclame: autobelettering, gevelreclame, full colours, standbouw, vlaggen, bewegwijzering, raamfolie, interieurtoepassingen en creative signing concepten. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze items nemen wij de huisstijl alsmede de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt.
De kracht van mcart is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid uw organisatie.Een ander specialisme van ons is het ontwikkelen en vervaardigen van unieke kleurrijke afbeeldingen op de meest uiteenlopende materialen voor toepassing in het interieur. Wanden, plafonds, gordijnen, lampenkappen en meubels zoals b.v. tafelbladen worden door ons voorzien van een kleurige afbeelding.
Als u gaat voor mcart kiest u voor creatieve meedenkers en een enorme digitale bibliotheek met stuk voor stuk unieke digitale beelden en steeds weer de nieuwste grootformaat printsystemen. Zelfs de complete installatie kan door ons worden verzorgd! Al onze produkten worden dan ook vervaardigd van hoogkwalitatieve materialen.

mcart is een 3M Select Graphic Provider Gold
mcart is exclusief vertegenwoordiger van het label whisperwalls ruimteakoestiek

lees meer
contact

Members uit de buurt