info_9317311

Sander
Bruinsma
Bedrijf:
Toomba

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Wij zijn een full service internetbureau gevestigd in Lelystad dat al jarenlang hard aan de weg timmert. Niet voor niets hebben wij in 2014 een prestigieuze Gouden Gazelle gewonnen voor best groeiende onderneming.

Begonnen in 1997

Het is allemaal begonnen in 1997 toen Martijn Steltman en ik Toomba oprichtten. Beiden hebben wij jarenlange ervaring in het ontwikkelen van gecompliceerde weboplossingen. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een hoogwaardig business partner voor veel gerenommeerde partijen. Wij zijn expert op het gebied van Coldfusion en Lucee en ons team bestaat uit seniore CFML programmeurs. Zo ben je altijd gegarandeerd van de beste oplossing.

One stop shop

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het ontwikkelen van een website of andere applicatie, tevens hebben we meerdere experts op het gebied van online marketing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Kortom, je kunt bij ons niet alleen terecht voor een website maar ook de promotie en communicatie er om heen. Zo zorgen we samen dat je website & bedrijf een succes worden!

 

 

lees meer
contact

Soortgelijke members

Lex Ouburg

Ouburg Holding BV

Bram Palaster

Picqer B.V.

Jurgen Scholten

Conceptionaire International Talent Recruitment