tb_6179816

Thomas
Bunnik
Bedrijf:
Pritle N.V.

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Thomas Bunnik (33) is oprichter en CEO van Pritle met een stevig track-record en brede (inter)nationale expertise in vermogensbeheer voor particulieren. Met Pritle introduceerde hij een nieuwe manier van vermogensbeheer die doelgericht, eenvoudig en efficiënt is.

Starten kan al vanaf €10 en door het visualiseren van doelen in een persoonlijk dashboard komen dromen tot leven. Klanten van Pritle kunnen eenvoudig de status van hun doelen volgen en krijgen automatische aanbevelingen per kwartaal, indien nodig, om op hun groeipad naar hun doel te blijven. Tegen de laagste tarieven in de markt en op basis van een uniek eenvoudig en bewezen beleggingsmodel.

“Met Pritle is vermogensbeheer voor iedereen toegankelijk” zegt Bunnik. “Slimmer, efficiënter en toegankelijker dan hetgeen er tot nu toe werd aangeboden. Dit geldt ook voor het buitenland.” Samen met een ambitieus internationaal team van 27 professionals met jarenlange ervaring in voornamelijk de bancaire en technologische sector, heeft Pritle een dienst ontwikkeld gericht op het maximaliseren van het gemak en plezier om doelgericht meer uit je geld te halen.

De carrière van Bunnik begon in 2006 op 22 jarige leeftijd bij ABN AMRO. Op zijn 25e werd hij verantwoordelijk voor het fondsen aanbod voor de Nederlandse particulieren organisatie. Op zijn 27e werd hij wereldwijd verantwoordelijk voor het fondsen en ETFs aanbod alsook secretaris van het goedkeuringscommittee op het gebied van beleggingsproducten en dienstverlening wereldwijd.

De economische crisis in 2008 veranderde zijn visie. Het geloof van Bunnik in het belang van nieuwe innovatieve beleggingsconcepten en het gebrek aan toegevoegde waarde van de destijds geboden beleggingsdienstverlening en vermogensbeheer daagde hem uit. Verantwoordelijk voor verschillende initiatieven binnen de bank na de crisis, leerde Bunnik over management en leiderschap in goede en slechte tijden. Zijn gedrevenheid en doortastendheid zorgden voor een carrière bij de bank van waaruit hij tientallen specialisaties en trainingen volgde op het gebied van economie, financiële markten, wet- en regelgeving en management. Gepassioneerd en overtuigd dat de sector sneller is te veranderen, besloot Bunnik in 2013 Pritle op te richten en het daarmee zelf te gaan doen. 

Bunnik werd geboren in Nijmegen en groeide op in een dynamisch internationaal milieu in verschillende plaatsen in Nederland waarna hij zich in Amsterdam vestigde. Weggekaapt bij zijn eerste werkgever door ABN AMRO, besloot Bunnik op zijn 22e kennis en ervaring op te doen in de bancaire sector, en met succes. Nu ligt zijn focus 100% op zijn streven om Pritle de meest gebruikte en meest gewaardeerde particulieren vermogensbeheerder van Europa te maken. Pritle was met 53 minder stemmen de runner up in de Sprout Startup van het jaar contest met ruim 3 keer zoveel stemmen als nummer 3. Pritle is Branchewinnaar Vermogensbeheer 2016 uitgereikt door het Nationale Business Success Instituut en is genomineerd voor de European FinTech Awards 2016.

lees meer
contact

Thomas
's advertentie

Soortgelijke members