tim_5901056

tim
van
iersel
Bedrijf:
Fotolight

Website bedrijf:

PRODUCTIE VAN INNOVATIEVE SIGNAGE, LEDSIGNS, DISPLAYS EN BUITENRECLAME
Fotolight werkt al 60 jaar samen met gerenommeerde A-Brands zoals Heineken, NS, Q-Park en Texaco. Wij maken van uw ontwerp een krachtig eindproduct!

FLEXIBEL EN SNEL: productie in eigen huis
Doordat Fotolight alle verschillende productieprocessen onder één dak tot haar beschikking heeft, zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel anticiperen op veranderende wensen van de klant!     

KWALITEIT: jarenlange ervaring met A-brands
Fotolight heeft al sinds 1955 ervaring in relaties met wereldspelers zoals Texaco, Heineken, Q-Park en Douwe Egberts. Ook de Nederlandse Spoorwegen behoort tot het portfolio. De bijbehorende hoge eisen zijn voor Fotolight een uitdaging.

ONESTOP SHOPPING: vakwerk in alle disciplines
De combinatie van jarenlange ervaring op verschillende disciplines maakt van Fotolight een uniek bedrijf met een oplossing voor bijna elke uitdaging op reclamegebied. De synergie tussen de diverse afdelingen zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

OUT-OF-THE-BOX: inspiratie en innovatie
Pro-actief en reactief ontwikkelt Fotolight continu nieuwe producten in deze markt. Daarbij wordt niet geschuwd om out-of-the-box te denken om zodoende op te vallen bij het eindresultaat en kosten te minimaliseren bij productie.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Sjouke Posthumus

Posthumus Bouwprojecten