daniel.roy_7841031

Daniel
Roy
Bedrijf:
Infi

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Ik ben directeur van Infi. Wij bouwen met 30 man software op maat voor snelgroeiende, ambitieuze bedrijven die de wereld willen veroveren, voornamelijk ventures en startups. Klanten die we op die manier helpen groeien, zijn bijvoorbeeld Couverts reserveren, Pepper dating en Focus Cura zorginnovaties.

Vanaf het moment dat ik op mijn 8ste mijn geliefde Commodore 64 kreeg van mijn ouders, zitten computers in mijn bloed. Ik geniet intens van het bezig zijn met techniek en de nooit ophoudende innovatie: elk jaar brengt nieuwe mogelijkheden en daarmee ook weer zakelijke kansen. Ik ben nooit iets anders geweest dan ondernemer, en door de jaren heen ben ik me steeds minder gaan bezighouden met technisch uitvoerend werk en naar mijn huidige rol van directeur toegegroeid. De dagelijkse vraagstukken die dit met zich meebrengt zijn uitdagend en het is een mooie bonus om dit te kunnen doen op een inhoudelijk gebied waar mijn hart ligt.

Ik heb een sterke mening over de rol van techniek als enabler voor snelle groeiers en over hoe je een bedrijfscultuur bouwt waar mensen willen werken en blijven werken. Bij Infi brengen we dat laatste doorlopend in de praktijk, wat heeft geleid tot een ongekend laag verloop voor een technologiebedrijf. Ik blog hier regelmatig over via LinkedIn en onze site.

lees meer
contact

Soortgelijke members