esther_4751366

Esther
Schmidt
Bedrijf:
Sterk in Bedrijf

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Resultaten verbeteren, dat is wat we doen!

Met onze oprechte passie voor sales, mensen en resultaten helpen wij zowel individuen als teams groeien in de verkoop. Dit doen we door middel van Sales Recruitment, Sales Training en assessments. Onze kernwoorden:

Resultaat

Wij richten ons puur op de resultaten die jij en jouw bedrijf voor ogen hebben. Partnership is hierin het sleutelwoord, want alleen door het samen te doen worden resultaten niet alleen veel sneller, maar ook veel makkelijker behaald. Wederzijds vertrouwen en committment zijn hiervoor een voorwaarde. We focussen tijdens onze trainingstrajecten vooral op langdurige ontwikkeling waarbij tussentijds contact en goede borging essentieel zijn, want ontwikkelen is ervaren en ervaren kost tijd. 

Kwaliteit

Zowel bij de ontwikkeling van individuen als teams én het vinden van commercieel talent is kwaliteit essentieel. We trainen niet puur om het trainen, maar we trainen omdat we resultaten willen verbeteren voor zowel medewerkers als organisaties. Onze kwaliteit vind je terug in maatwerk, kennis, borging en tussentijds contact. Onze commerciële mensen worden pas gematched wanneer wij er zeker van zijn dat ze een waardevolle aanvulling zullen zijn binnen uw organisatie.

Authenticiteit

Een belangrijke voorwaarde voor succes in sales is authentiek durven en kunnen zijn. Verkoop is gebaseerd op gunnen en vertrouwen en iemand die niet authentiek is valt al snel door de mand. Tijdens onze salestrajecten helpen we medewerkers het beste uit zichzelf naar boven te halen en juist deze kwaliteiten in te zetten tijdens de sales. Ook in de screening van commercieel toptalent wordt gelet op authenticiteit, we houden niet van 'neppers' en gunnen onze opdrachtgevers alleen de medewerkers die volledig zichzelf (durven) zijn en daardoor veel succesvoller in sales.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Valerie Vallenduuk

Vallenduuk Advocaten

Jan de Bildt

Cutoutcow.com

jitske roos

ActieResult

Ruud Jansma

Innforce bedrijfstrainingen