jim_1444961

Jim
Vieane
Bedrijf:
HORECASPOT B.V.

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

OVER HORECASPOT

Horecaspot, een platform voor de horeca door de horeca. Wij hebben als team reeds tientallen jaren ervaring in de horeca. In de keuken, aan de voorkant als ook de bedrijfsvoering binnen een horeca onderneming. Daarnaast hebben we ervaring als accountmanager bij horecaleveranciers in grootkeuken techniek, fruitsappen, koffie en thee maar ook als interieur ontwerper en leverancier. Al met al een bak aan ervaring binnen de horeca.

 

Vanuit deze ervaring en het feit dat de horeca in Nederland het nog altijd zwaar heeft, zijn wij gaan nadenken hoe wij de horeca ondernemers en facilitaire inkopers in Nederland konden gaan helpen. Zo ontstond horecaspot.nl, een platform dat horeca ondernemers gratis en vrijblijvend helpt bij; het uitbreiden van je leveranciers netwerk, bij het maken van je keukenplan en het creëren van efficiëntie, maar ook met je meedenkt bij vernieuwing of verandering van je concept. Daarnaast doen wij ook aan project ondersteuning denk dan aan; het starten van een horeca onderneming, opbouwen na calamiteiten en het realiseren van een verbouwing. Zie ookstarters/project ondersteuning Na lang puzzelen, brainstormen en weer puzzelen hebben we een model gevonden waar we dit alles gratis kunnen aanbieden aan alle horeca ondernemers en facilitaire inkopers die Nederland rijk is.

 

Voor horeca ondernemers hebben wij het zoekgedrag omgedraaid. Wanneer je op zoek bent naar een horeca dienst of een product voor je horeca onderneming, kan je zeer eenvoudig je aanvraag GRATIS op het platform uitzetten. Leveranciers die aansluiten op je aanvraag, worden door HORECASPOT op de hoogte gebracht en kunnen contact met je opnemen op de door jou gewenste manier.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Jurgen Appelo

Agility Scales

Mieke Kosters

Het geheim van slanke mensen

Sytse Kuilman

Doogle Producties

Members uit de buurt