info_1744801

Marc
van
Beek
Bedrijf:
Poetsen met Plezier

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Poetsen met Plezier, www.pmpschoonmaak.nl

Het plezierigste en duurzaamste schoonmaakbedrijf in de regio Maas en Waal waar de principes van MVO (people, planet en profit/prosperity) als kernwaarden en ondernemersstrategie gelden. Dit betekent o.a.:
- schoonmaken met ecologische schoonmaakmiddelen (milieuvriendelijk), A-label auto’s als bedrijfsvervoer en milieubewust print- en drukwerk
- compensatie CO2 uitstoot
- duurzaam schoonmaken d.m.v. microvezeltechniek, minder gebruik van water en schoonmaakmiddelen
- personeelsbeleid waarbij we o.a. mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werven
- 3% van de omzet gebruiken om goede doelen te ondersteunen

Mensen werken bij ons met plezier en passie en zijn trots op hun bedrijf. Persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers, het leveren van kwaliteit en de beste dienstverlening aan de klant staan bij ons centraal.

Wij zijn van mening dat we als onderneming, naast het maken van winst, ook een maatschappelijke taak hebben. Eigenlijk vinden wij deze maatschappelijke taak belangrijker dan het maken van winst. Winst is een middel om aan onze maatschappelijke taken te voldoen. Op die manier dragen we ons steentje bij aan de maatschappij en werken we, door onze winst te delen met anderen, aan een betere wereld.

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent ondernemen met aandacht voor de drie p’s, people, planet en profit en toevoeging van de 4e p, plezier:
• people: respect voor de sociale kant, alle mensen binnen en buiten de onderneming; 
• planet: de gevolgen voor het (leef)milieu en de ecologische randvoorwaarden; 
• profit : zorgen voor een gezonde bedrijfshuishouding en dankzij/door goede economische prestaties een bijdrage kunnen leveren aan de toekomst door het delen van onze welvaart (prosperity) met de maatschappij
• plezier: werken met plezier levert motivatie, voldoening, productiviteit en kwaliteit op

"Deze benadering levert lange termijnwinst op voor de onderneming en de maatschappij.”

lees meer
contact

Soortgelijke members