rene.de.jong_3134861

Rene
de
Jong
Bedrijf:
Storeplay

Linkedin:
Website bedrijf:

Reizen en ondernemen, dat zijn twee van mijn belangrijkste passies. Ik combineer beide passies (nog) niet, maar ondernemen geeft me wel de vrijheid en mogelijkheid om de reizen te maken die ik wil. Na mijn HBO studie Mens & Informatica ben ik als IT-consultant aan de slag gegaan bij LogicaCMG (tegenwoordig CGI), een van de grootste IT-detacheerders ter wereld. Daar heb ik in tweeënhalf jaar tijd de basis gelegd voor de volgende stap; ondernemen! 

In mijn 25ste levensjaar ben ik mijn eigen bedrijf - Identify - gestart. In zes jaar tijd heb ik dit bedrijf - gespecialiseerd in het testen van software - uit weten te bouwen naar 16 mensen. Grote klanten als het Academisch Ziekenhuis Maastricht, SIDN, de Gemeente Utrecht en Water Maatschappij heb ik mogen helpen hun software getest te krijgen. In de tussentijd heb ik mijn Master Human Development afgerond en ben ik erachter gekomen dat ik klaar was voor de volgende stap.

Januari 2014 ben ik namelijk in het Storeplay-avontuur gestapt. Het is een geweldige achtbaan waarbij we ondernemers helpen om heel gericht in contact te komen met hun doelgroep. Binnen anderhalf jaar tijd is het bedrijf gegroeid naar 13 man en dat is nog maar het begin. Nederland veroveren en ongekende innovatie toepassen, dat is waar we nu mee bezig zijn. Als eigenaar geniet ik van iedere dag. 

lees meer
contact

Soortgelijke members