Over Sprout

 

Sinds 2005 informeert, inspireert en verbindt Sprout ambitieuze, snelgroeiende ondernemers. Ondernemers met impact, die willen groeien en die zichzelf en hun bedrijf elke dag verbeteren. Ben jij zo’n ondernemer? Word dan lid van het Sprout Netwerk en help met ons jezelf én de BV Nederland naar de volgende stap voorwaarts.


Sprout.nl

Sprout.nl brengt je dagelijks het laatste nieuws en achtergronden waardoor jij slimmer kunt ondernemen. Met meer dan 160.000 unieke maandelijkse bezoekers zijn wij hét platform voor snelgroeiende startups, scaleups en investeerders. Sprout.nl houdt je op de hoogte, geeft je praktische tips en scherpt je visie met een vleugje opinie. Speciaal voor leden zijn er wekelijks exclusieve artikelen en een uniek forum. Meld je dus aan voor het netwerk en deel je kennis!
Meer informatie over het netwerk »


Sprout Bookazine

Elk kwartaal publiceert Sprout een dik bookazine voor serieuze startups, scaleups en investeerders. Geen snelle kost, maar verdieping over onderwerpen die er echt toe doen. De bookazines zijn bewaarexemplaren over de businesskansen van morgen.
Meer informatie over de abonnementen »Sprout Netwerk

Versterk jij het ondernemersnetwerk met kennis en expertise? Met profielen, experts en een exclusief forum helpen we elkaar verder met ondernemen. Bovendien krijg je als Sprout Member een aantal exclusieve voordelen: breng jouw product of dienst onder de aandacht op de vraag & aanbod-pagina, lees elke week exclusieve 'premium' artikelen en sta direct in contact met ondernemers en investeerders.
Meer informatie over het netwerk »


De Redactie

Sprout is een uitgave van de MT MediaGroep en wordt gemaakt door een ambitieus team met passie voor ondernemerschap. Sprout is een journalistiek medium waarbij redactionele onafhankelijkheid hoog in het vaandel staat. Voor vragen kun je contact opnemen met hoofdredacteur Remy Ludo Gieling.
Kijk voor logo's in onze presskit »


Whats next?

Join Sprout Stel je vraag aan de redactie