Over Sprout

 

Startups, scaleups en vooruit - de incidentele f*ckups, ze staan allemaal op de radar van Sprout. Ruim dertien jaar vertelt Sprout de verhalen achter succesvolle ondernemers en deelt de lessen van hun mislukkingen. Waarom wij dat doen? Omdat vernieuwende ondernemers zorgen voor een betere wereld.


Sprout.nl

Sprout.nl brengt je dagelijks het laatste nieuws en achtergronden waardoor jij slimmer kunt ondernemen. Met meer dan 260.000 unieke maandelijkse bezoekers zijn wij hét platform voor snelgroeiende startups, scaleups en investeerders. Sprout.nl houdt je op de hoogte, geeft je praktische tips en scherpt je visie met een vleugje opinie. Voor members zijn er wekelijks exclusieve artikelen en korting op de beste evenementen.
Join Sprout »


Sprout Groeigids

Onze trots: de Sprout Groeigidsen, speciaal bedoeld om innovatieve ondernemers te inspireren. De Sprout Groeigids brengt vier keer per jaar verdieping over een op dat moment relevant onderwerp in een behapbaar format. Let wel: de Groeigids is geschreven voor de ambitieuze ondernemers.
Meer informatie over de groeigidsen»


De Redactie

Sprout is een uitgave van de MT MediaGroep en wordt gemaakt door een ambitieus team met liefde voor ondernemerschap. Voor vragen kun je contact opnemen met hoofdredacteur Remy Ludo Gieling voor logo's en vragen over adverteren, kijk in de mediakit.


Whats next?

Join Sprout Stel je vraag aan de redactie