Over Sprout

Ruim elf jaar informeert, inspireert en verbindt Sprout ambitieuze ondernemers. Ondernemers die willen groeien, ondernemers die over grenzen heen kijken en die zichzelf en hun bedrijf elke dag verbeteren. Ben jij zo’n ondernemer? Word dan lid van Sprout en laat ons je helpen in het realiseren van je dromen.


Sprout.nl

Sprout.nl brengt je dagelijks het laatste nieuws en achtergronden waardoor jij slimmer kunt ondernemen. Met meer dan 160.000 unieke maandelijkse bezoekers zijn wij hét platform voor snelgroeiende bedrijven en investeerders. Sprout.nl houd je op de hoogte, geeft je praktische tips en scherpt je visie met een vleugje opinie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niks te missen!
Meer informatie over het membership »


Sprout Magazine

Wil jij geïnspireerd worden door gave verhalen van snelgroeiende ondernemers, de laatste trends en informatie die jij als ondernemer niet mag missen? Lees dan het driemaandelijkse magazine van Sprout. We halen lessen uit de successen én mislukkingen van mede-ondernemers en zorgen dat je op de hoogte blijft van veranderingen in de markt. Sprout Members krijgen het magazine gratis op de mat en lezen de digitale versie online.
Meer informatie over het magazine »Sprout Netwerk

Kom jij het Sprout Netwerk versterken met jouw kennis en expertise? Gaaf, zo helpen we elkaar verder naar beter ondernemerschap! Bovendien krijg jij als Sprout Member een aantal exclusieve voordelen: een seo-profiel waardoor jouw beter gevonden wordt in Google, een gratis advertentie op Sprout.nl om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen én de mogelijkheid om direct te linken met mede-members. Dat is slim samenwerken!
Meer informatie over het netwerk »


De Redactie

Sprout is een uitgave van de MT MediaGroep en wordt gemaakt door een ambitieus team met passie voor ondernemerschap. Sprout is een journalistiek medium waarbij redactionele onafhankelijkheid hoog in het vaandel staat. Voor vragen kun je contact opnemen met hoofdredacteur Remy Ludo Gieling of community manager Guido Dongen.
Kijk voor logo's in onze presskit op pr.co


Whats next?

Join de Sprout Community Stel je vraag aan de redactie

sluiten
Ben jij een ambitieuze ondernemer?

Schrijf je net als tienduizenden snelgroeiende collega-ondernemers in voor de Sprout Nieuwsbrief en ontvang geheel kosteloos het laatste nieuws, kennis en achtergronden voor founders en investeerders!