emile.thewissen_11850096

Emile
Thewissen
Bedrijf:
Matzzi.eu

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

DOEN WAAR JE GOED IN BENT! VOLG JE WARE AMBITIE!

  • 1

POSITIONERING

Waar staan we voor en waar gaan we voor?
Bereikt u niet de juiste mensen? Imago (branding) van een organisatie is cruciaal om de juiste doelgroep te bereiken. Dat geldt zowel voor het aantrekken van nieuwe mensen als het boeien van uw huidige medewerkers. Uitstraling komt van binnenuit. Met Matzzi.eu krijgen u en uw medewerkers inzicht in elkaars ambities, drijfveren en persoonlijkheden. Binnen ons platform neemt u grip op basis van individuele, teams en organisatie overzichten.

  • 2

BOEIEN EN BINDEN

Weten wat we willen en dat willen weten!
U heeft een goed beeld van de competenties die gewenst zijn, maar blijkt het achteraf lastig mensen te boeien en binden? Matzzi.eu biedt een uitgebalanceerde selectie methodiek. Op basis van soft skills [Wie ben ik en wat wil ik?] binnen een kader van hard skills [Wat ken ik en wat kan ik?], zodat de ambities complementair zijn en een toekomstbestendige match ontstaat.

  • 3

BEHOUDEN

Wederzijdse persoonlijke aandacht.
Uw medewerkers en relaties maken uw organisatie. Daarom heeft Matzzi.eu tools en methodieken ontwikkeld die uw medewerkers, teams, afdelingen en zelf processen in beeld brengen en houden. Dat geeft inzicht en overzicht om te bouwen aan optimale samenwerking. Een gevoel van grip voor iedereen. Het inspireert, maakt enthousiast en draagt bij aan het behouden van mensen en relaties.

  • 4

RENDEMENT

Investeren in elkaar.
Meer tijd kwijt met bijzaken dan met uw corebusiness? Matzzi.eu faciliteert u om; de missie, visie en doelstellingen van uw organisatie vast te stellen, te implementeren en intern & extern draagvlak te krijgen. Wij blijven ‘aangesloten’ om uw rendement blijvend te optimaliseren.

  • 5

BORGING

Stilstand is achteruitgang.
Enthousiasme is aanstekelijk, maar vraagt ook constant om nieuwe energie. Het delen van successen, weergeven van vooruitgang en coaching. Het dashboard binnen Matzzi.eu voorziet hierin. Resultaten worden en blijven inzichtelijk voor medewerkers, organisatie en relaties. Zo neemt u grip op de processen.

 

lees meer