floris_11461141

Floris
van
Vredendaal
Bedrijf:
hatless.com

Linkedin:
Website bedrijf:

De naam hatless.com komt voort uit de termen white-hat (SEO volledig conform richtlijnen van zoekmachines) en back-hat (zo snel mogelijk ranken en de lange termijn is irrelevant).  Wij zijn hatless. Wij kijken niet naar de updates van zoekmachines en hoeven niet binnen één maand te ranken op een competitieve term. Nee, wij gaan uit van het beginsel waarom men zoekmachines gebruikt: ze zijn op zoek naar een kwalitatieve website die hun voorziet van de behoefte waar op gezocht word. Door het aan te bieden van kwalitatieve content kun je die site zijn, vervolgens zijn het de links naar je site bevestigen dat je content van waarde is.

Wij houden van online concepten, niches en specialismen. Om het meeste uit concepten te halen weten we als geen ander hoe belangrijk content en links zijn voor een website. Links  worden vaak verward met linkbuilding, daar waar het gros van de links rommel is. Wij geloven in het verdienen van links: links krijg je omdat je content een toegevoegde waarde is voor de site die er naar linkt.

Onze visie en specialismen passen we toe op onze eigen online concepten. We zijn bijna volledig afhankelijk van ons zoekmachine verkeer en koppelen affiliate marketing als verdienmodel aan onze sites.

Wil je meer weten? Zie de links hieronder voor meer informatie:

lees meer