irene_11964316

Irene
Zijp
Bedrijf:
Peritam

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Peritam Kompas

Peritam richt op het inspireren, informeren en assisteren van ondernemende ondernemers, zodat zij hun dromen kunnen realiseren. Via een innovatief platform, het Peritam Kompas, krijg je direct GRIP op groei. Hiermee bieden we op een online en interactieve manier praktische, persoonlijke en toekomstgerichte oplossingen en handvatten. Op die manier kan je als ondernemer op jouw tijd, jouw manier en jouw plek direct beginnen GRIP te krijgen op je (groeiende) organisatie https://youtu.be/gxVsUqWzKI8

Offline begeleiding

Hierbij bieden we ook offline ondersteuning. We geven praktische handvatten om effectief en efficiënt GRIP op groei te realiseren. Per GRIP gebied werken we met zeer ervaren kennisexperts en ervaringsdeskundigen. Zo kunnen we het sterkste team creëren en de meeste toegevoegde waarde leveren om jou en je bedrijf toekomstbestendig te maken in een steeds dynamischer wereld. Je bepaalt zelf hoe je jouw "mindmap" vorm geeft. Dit brengt structuur aan in de groei die je als ondernemer doormaakt, waardoor het waardevoller is dan een losse leiderschapscursus of training.

Mentoring

De wereld verandert steeds sneller. Wil je succesvol worden, zijn of blijven dan zul je deze veranderingen optimaal moeten gebruiken. De meeste succesvolle entrepreneurs hebben allemaal een mentor gehad. Heb jij genoeg geld om dit niet te hebben?

lees meer